SILSAND: Hele laget til FK Senja er på utgående kontrakt, og jobben hos blåtrøyene er i gang for å få forlenget avtalene med spillerne.

- Det er mange som vi er nære med å bli enige med, og som det bare er sluttfasen som gjenstår med, sier sportslig leder Walter Johnsgård til Folkebladet over telefon.

Forventer fortgang

En lite snakkesalig Johnsgård hadde ikke mye å fortelle, men håper på at de kan sluttføre flere av forhandlingene i løpet av neste uke.

- Vi er inne i en fase der vi snakker med guttene, og vi er i kommet så langt i prosessen at vi nærmer oss med flere, forteller han.

Hele laget til Senja er på utgående kontrakt, og Senja er dermed avhengige av å få signert flest mulig, men Johnsgård forklarer at det ikke er mye penger inne i blidet.

- Alle guttene er stort sett i samme fase, og vi nærmer oss som sagt enighet med flere, men det er ikke store summer det er snakk om, avklarer han.

21. november kunne Folkebladet fortelle at Mats Tunstad legger skoene på hylla. Johnsgård utelukker ikke at flere kan komme til å forlate klubben.

- Den eneste som har forsvunnet er jo Tunstad, og det er ikke alle vi har oversikt over. Det er noen som er i tenkeboksen, innrømmer Johnsgård.

Han kunne ikke røpe om de har fått noen tilbud, og hvem som er i tenkeboksen, men sier at det handler om personlige ting.

- De fleste tenker på om de skal fortsette på grunn av jobb, og om hva de ønsker å gjøre, forteller han.

- Bare en hobby

På spørsmål om det er aktuelt å hente inn forsterkninger foran neste års 2. divisjon, utelukker heller ikke der Johnsgård noe.

- Det er også aktuelt å hente inn noen, det er det. Siden hele laget er på utgående kontrakt, så har vi jobbet med mange på en gang, sier han.

Johnsgård forklarer at det er få som jobber med kontraktene, og at ting derfor tar litt tid.

- Vi er bare et par stykker som holder på med dette, så vi er nødt til å fordele oppgavene. Det er bare en hobby dette, så vi må ta det stykkevis, ler han lurt.