ISLANDSBOTN: FK Senja har sendt brev på Fløya-duoen Isak Krogstad og Ola Rismo.

– Det er spillere som er interessante for oss og som vi vil sjekke ut og høre hva de tenker rundt neste år, sier Senja-trener David Lundblad, som for tiden er på fotball-ferie i England.

Isak Krogstad har imidlertid vært i søkelyset til flere andre klubber tidligere. Og Lundblad er forberedt på at det ikke blir lett å få Fløya-duoen til Senja.

– Det er gode spillere vi ser etter, så det er naturlig at de også står på blokka til andre lag. Det er vi forberedt på, men vi skal gå frem på vår måte og legge frem vårt opplegg. Så håper vi at de ser at Senja kan være riktig for dem og at de vil velge oss.

Ønsker Alta-stopper

Ettersom Preben Yttergård Hanssen blir borte frem til sommeren på grunn av Spania-studier, er klubben også på jakt etter en stopper. Der er Jonas Høylo Fundingsrud høyinteressant.

– Han har vi lyst til å sjekke ut. Han er en fin og seriøs gutt med gode holdninger. Han er en type vi ser på som kan utvikle seg videre hos oss. Han kan bli så god som han vil, og kan være en sentral spiller for oss neste sesong.

FK Senja vil imidlertid vente med å gå i dialog med Høylo Fundingsrud til Alta sin divisjonsstatus er avklart. Alta ligger to poeng bak Nest-Sotra og tre poeng bak Hønefoss. Alta møter nettopp Hønefoss i siste serierunde, og vinner de med et mål er plassen sikret, ettersom målforskjellen foran siste runde er helt lik som Hønefoss.

Henter ikke for mange

Senja-treneren er samtidig klar på at klubben ikke ønsker å hente inn for mange nye spillere foran neste sesong.

– Vi ønsker å styrke forsvarsleddet, og vi ønsker å styrke gruppen vår med typer vi føler kan ta oss i den riktige retningen.

– Samtidig skal vi ikke hente for mange. Vi ønsker å bygge videre på det vi har hatt. Vi ga mange unge spillere spilletid i år, og det vi ønsker er at de skal ta steget og spille 2.-divisjonsfotball. Men vi er også klare på at vi må forsterke oss.

Lundblad melder også om positive signaler fra årets stall på at spillerne ønsker å være med videre.

– Signaturene er ikke kommet på blokka ennå, men signalene er positive fra stort sett de fleste, sier treneren.

ØNSKET: Isak Krogstad er ønsket av FK Senja foran neste sesong. Foto: Eirik Dahl