SILSAND: Den 24-år gamle løpsmaskinen takket nei til videre spill i Senja etter nedrykket i 2013. Tidligere har han sagt at motivasjon etter den blytunge sesongen var for tynnslitt til å kunne fortsette.

Denne sesongen har Warholm kjempet i toppen av 4. divisjon med Stakkevollan og motivasjonen virker å være tilbake. Det har ikke gått ubemerket hen hos David Lundblad.

– Vi har diskutert nye spillere, og en av de jeg kan gå ut med er Kjetil Warholm. Han vil vi veldig gjerne ha tilbake til oss, forteller Senja-treneren til Folkebladet.

- Skal ta meg god tid

Hovedpersonen selv sier det er godt å være ønsket tilbake, men at han skal bruke god tid på å fatte en avgjørelse.

– Jeg har en veldig god tone med David, som også ville ha meg med videre i fjor. Men jeg er fast bestemt på at jeg ikke skal haste med noen avgjørelse, slår Warholm fast.

Senjaværingen innrømmer at det periodevis har kriblet i beina når han har fulgt Senja fra tribuneplass.

– Jeg kan ikke si at det ikke har kriblet. Spesielt de to kampene mot Fløya var det helt ekstremt, forteller høyrebacken.

– Men om du sier nei til Senja, hvordan blir det da å følge landskampen til neste år?

– Oj, der sier du noe. Det har jeg faktisk ikke tenkt på. Det er jo god motivasjon for å hive seg med igjen, ler Warholm.

– Men om jeg takker nei til Senja tør jeg i hvert fall ikke å følge kampen fra tribuneplass.

Jakter flere

Folkebladet har tidligere skrevet om at ingen i Senja-stallen har kontrakt. Det bekymrer ikke sjefen.

– Det er en jobb vi smått har begynt å røre på. Det er ikke noe som bekymrer meg. Vi har ei spillergruppe som trives veldig godt i Senja, og som veldig gjerne vil spille 2. divisjon, sier Lundblad.

Treneren er også klar på at det trengs nytt blod.

– Vi kan ikke komme til 2.divisjon uten forsterkninger. Vi ser på noen interessante spillere, men per nå er det ikke sendt brev på noen, avslutter han.