ISLANDSBOTN: FK Senja slet lenge i 3. divisjonskampen mot Skjervøy lørdag. Skjervøy ledet lenge 0-1, men blåtrøyene kom sterkt tilbake og vant til slutt hele 5-1 på hjemmebane. Dermed kommer senjaværingene nærmere og nærmere et opprykk.

Etter at det hadde stått 0-0 gjennom hele omgangen, scoret tidligere Finnsnes-spiller Øyvind Nilsen for Skjervøy like før pause. I andre omgang tok derimot Senja over kampen. Skjervøy greide å holde unna presset frem til det var gått 62 minutter. Da scoret Ole-Oscar Ross utlikningsmålet for hjemmelaget. Tre minutter senere scoret Senja nok en gang ved Øyvind Kildalsen etter mye klabb og babb inne i feltet. Innbytter Krister Flytøren scoret etter 83 minutters spill, før Sondre Bergstedt Flaat og Ole-Oscar Ross scoret Senjas to siste mål, begge på overtid.

Dette var Senjas andre kamp på rad der de kommer under til pause og snur til seier i andre omgang. Trener David Lundblad mener det vitner om en god spillermentalitet.

- Det er veldig sterkt. Det viser bra karakter av gruppa, og det er bra at de ikke blir stressa over å ligge under. Men selvfølgelig må vi begynne å luke bort noe av det som skjer i første omgang for der har vi litt å jobbe med, sa Lundblad like etter kampslutt.