Lundblad var sjef for FK Senja i 2014, 2015 og 2016. Det endte med opprykk fra 3. divisjon på første forsøk i 2014, mens laget tok en akseptabel 10. plass i i 2. divisjon i 2015. I 2016 forbedret laget seg til 9. plass, men det nye seriesystemet gjorde at halve avdelingen rykket ned likevel.

Annerledes setting

Etter fjorårets sesong byttet Lundblad beite fra Senja til 3. divisjonsrival Fløya. Lørda gkommer han for første gang tilbake til sin gamle hjemmebane med laget fra Tromsø.

– Det blir fint. Jeg har mange gode minner på Senja, så det gleder jeg meg til. Men jeg skulle selvfølgelig ønske at settingen var annerledes, forteller Lundblad til Folkebladet.

Fløya, Lillestrøm 2 og Funnefoss/Vormsund har alle 32 poeng, men kun sistnevnte ligger under streken.

Derfor kan Lundblad og Fløya berge plassen selv om det skulle bli tap til helgen. Men for å være på den sikre siden må laget ta tre poeng.

– Det er slik at vi kan få hjelp, men det er ikke noe vi spekulerer i. Det har ikke vært mye hjelp å få til nå. Vi drar til Senja for å vinne, sier Fløya-treneren.

– Hvordan har dere havnet i nedrykksumpa denne sesongen?

– Vi har spilt utrolig mye jevne kamper og har slitt med avgjøre de kampene, selv om vi har vært bedre enn motstanderne. Vi har slitt med å avgjøre matchene rett og slett, forklarer Lundblad.

Flere kan rykke ned

Noe kompishjelp fra sin gamle arbeidsgiver har han imidlertid ingen forventning om.

– Nei, det har jeg ikke noe håp eller forventning om. Det er ikke slik det skal være. Man skal respektere motstanderen og jeg håper de kommer med det de har.

Lillestrøm 2 møter Tromsø 2 på hjemmebane, mens Fu/Vo møter Harstad på hjemmebane i siste serierunde.

Også Skjervøy (34 poeng) kan, hvis alle resultater går mot dem og de selv taper eller spiller uavgjort, rykke ned. De møter Lørenskog på hjemmebane.