FK Senja hadde besøk av Harstad i 3.divisjon, lørdag ettermiddag. Hjemmelaget sto foreløpig uten seier på hjemmebane i årets sesong, før kampen mot Harstad.

Det var et heltent Senja-lag som kom ut av startblokkene, og allerede etter ti minutter fikk de uttelling. Sondre Laugsand spilte fint gjennom til Markus Johnsgård, som sendte ballen videre inn i feltet til Sebastian Jensen, og sistnevnte banket inn 1-0.

Harstad kom mer med mot slutten av førsteomgangen. Etter 35 minutter utlignet de på et frispark som lurte seg inn i nærmeste hjørne. Et frispark Senjas unge keeper, Erlend Henriksen, helt sikkert irriterte seg over at han slapp inn.

Men det gjorde ingenting. For i andreomgang satte Markus Johnsgård inn 2-1 etter en dødball, og Senja var i føringen igjen etter 69 minutter.

Gjestene fra Harstad forsøkte å sette trykk på Senja i håp om å få en utligning, men Daniel Mikkelsen, Sondre Laugsand, og resten av Senja-spillerne, ryddet unna de fleste ballene som ble slått inn foran Senja-buret.

I stedet skaffet Sebastian Jensen et frispark i god skuddposisjon for Senja i sluttminuttene. Tobias Nymo Melseth fikk ta det og han gjorde som han har gjort tidligere denne sesongen, og skrudde ballen inn i lengste hjørne til 3-1.

Det ble også sluttresultatet og FK Senja tok årets første hjemmeseier. En hjemmeseier som helt tydelig betydde mye for spillerne, men også for tilskuerne som hadde møtt opp for å støtte laget.