Senja har fått mye sympati i etterkant av det annullerte målet, og flere har tatt til orde for at Senja burde protestere.

Hovedfokuset til trener Thomas Hagerupsen har vært å få slettet det gule kortet til Sebastian Jensen.

- Vi gjør ingenting mer i saken. Vi har vært i kontakt med forbundet om å få slettet kortet, men det er det ingen åpning i loven for. Det eneste er hvis kortet gis til feil person. Så vi lar bare alt ligge, sier Hagerupsen til Folkebladet.

Mer skadetrøbbel

Dermed foretar ikke FK Senja noe mer i saken, og har fullt fokus mot lørdagens bortekamp mot Alta 2.

- Vi kan ikke gjøre noe annet enn å ta de neste poengene. Vi er litt uheldig for tiden, både Håvard Espejord og Martin Albertsen er ute. Og Lillestjerna (Jakob red. anm.) er selvfølgelig ikke tilbake.

- Jeg hadde håpet at vi skulle stille en veldig sterk tropp. Vi går for å vinne kampen selvfølgelig, men dette gjør det litt verre. Vi stiller et veldig godt lag, men det begynner å bli tynt bak også, altså bak a-troppen.

Hele fjøla

Ifølge Hagerupsen er det flere av juniorene som også sliter med skader.

- Det slites over hele fjøla. Det kommer en kamp for rekruttene mot Burfjord (søndag), så vi må ha med oss rekrutter som må ligge igjen for å spille kamp dagen etter. Det er en logistikk uten like denne helga.

Da Senja møtte Alta i cupen reiste de med fly. Når de møter andrelaget lørdag blir det med buss.

- Det er like greit. Det klaffer så lite med flyene at det er mest bare slitsomt. Grunnen til at vi reiste med fly sist var fordi kampen var på en ukedag.