- Hovedfokuset for oss er det gule kortet, at Sebastian ikke skal belemres med det. Avgjørelsen er helt feil, det ser alle, sier Senja-trener Thomas Hagerupsen.

Dommer Anders Bodding forklarte annulleringen slik overfor Lokalfotballen:

– Jeg ser at Senja-spilleren stopper opp, og jeg velger å løpe ut til assistendommeren for en bekreftelse. Det får jeg av han, og dermed annulleres scoringen og gult kort til Jensen.

Se hel situasjonen i vinduet over. Video: Steinar Pedersen/Youtube

Dette sier NFFs regelverk:

«Spillere som skal ta et straffespark kan gjøre kroppsfinter helt frem til standfoten er satt ved ballen på straffesparkmerket der sparket skal tas fra. NFF presiserer at dette innebærer at ingen former for finter er tillatt når standfoten er satt. På dette punkt skal straffesparket utføres som en bevegelse, og ballen skal spilles fremover. Uansett resultat av straffesparket skal et indirekte frispark tildeles det forsvarende lag og den spiller som gjorde den ulovlige finten skal advares  (gult kort). (jf. Regel 14 pkt.2)»

FK Senja har sendt saken til forbundet.

- Det er ikke en klage eller protest, men mer som en type rådføring. Hva synes dere er rett å gjøre. Som sagt så ønsker vi ikke å fremstå som sutrete og vi har samtidig ikke lyst til å lage noen stormer. Men vi må ha en type rettferdig for det vi holder på med. Vi investerer trening og reise, og når dette blir direkte kampavgjørende er det kjipt. Da begynner det å føles meningsløst.

Han reagerer mer på hendelsesforløpet enn på selve avgjørelsen.

- Det er menneskelig å tolke feil og å ikke  kunne regelen ordentlig. Her er det noe som skjer i forhold til at dommeren lar seg påvirke. Det er ikke bra, sier Hagerupsen.