FK Senja fikk ingen enkel kamp i første runde av cupen, da de ble satt opp til bortekamp mot 2.divisjonslaget Alta.

Kampen starter klokken 18.00 og de to lagene stiller slik fra start:

Alta: Daniel Mederos Rojas, Simon Evjen, Mats Frede Hansen (K), Andreas Fladseth Markussen, Thomas Braaten, Maktar Thioune, Felix Adrian Jacobsen, Mathias Nicolaisen, Dag Andreas Balto, Magnus Killingberg Nikolaisen, Eirik Lund Holm.

Innbyttere: Maris Eltermanis, Øyvind Veseth Olsen, Vegard Braaten, Aleksander Wikevand Bjørnvåg, Runar Overvik, Erlend Pedersen, Marco Mauno Johannessen.

FK Senja: Erlend Henriksen, Bendik Lind, Håvard Espejord, Daniel Mikkelsen (K), Tobias Nymo Melseth, Markus Johnsgård, Jørn Persen, Sondre Laugsand, Robert Rydningen, Henrik Floer, Sebastian Jensen.

Innbyttere: Øyvind Kildalsen, Martin Larsen Traasdahl, Magnus Hanssen.

Trykk F5 for å oppdatere.

Slutt: Alta vinner 5-1 og Senja ryker ut av cupen i første runde.

90.min: Runar Overvik har satt inn 5-1 for Alta.

74.min: Bildene fra Alta er borte igjen.

70.min: Nære på at Alta øker til 5-1.

68.min: Martin Larsen Traasdahl har kommet inn for Senja. Ut gikk Henrik Floer.

66.min: Bildene er delvis tilbake og Magnus Hanssen erstatter Daniel Mikkelsen for Senja. Stillingen er fortsatt 4-1 til Alta.

59.min: Bildene fra Alta er dessverre borte i øyeblikket.

56.min: Frispark til Senja ute til venstre høyt i banen. Mats Frede Hansen får avklart for Alta.

54.min: Bildene fra Alta er litt dårlige for øyeblikket, så det er vanskelig å få med seg alt som skjer.

53.min: Senja scorer på dødball, men blir avblåst for angrep på keeper.

46.min: Andreomgang har knapt begynt før Alta øker til 4-1 ved Andreas Markussen

Pause: Dommer blåser for pause og Alta leder 3-1 i Finnmarkshallen. Med 6-2 i målsjanser er det en meget fortjent ledelse.

43.min: Ny Alta-sjanse. Nicolaisenblir spilt gjennom og avslutter, men Erlend Henriksen redder på flott vis.

38.min: Alta øker til 3-1. Et innlegg havner hos Magnus Nicolaisen og han setter kontant inn 3-1.

35.min: Tobias Nymo Melseth er for sen inn i en duell og får korrekt det gule kortet.

34.min: Havner rett i klypene på Erlend Henriksen.

34.min: Corner for Alta.

30.min: Senja reduserer! Senja utnytter en feil i Alta-forsvaret og ballen havner hos Sebastian Jensen som fra 20 meter skrur ballen nydelig inn i lengste hjørne. 2-1 i Alta nå.

28.min: Ny Alta-sjanse. Nicolaisen kommer gjennom og prøver å lobbe, men den går utenfor.

27.min: Alta øker til 2-0. Felix Jacobsen fyrer av fra distanse og skuddet er godt plassert og fyker i mål. Svakt av Senja som lar Jacobsen stå så alene.

26.min: Markus Johnsgård finner Sondre Laugsand med et innlegg i boksen. Keeper redder avslutningen fra sistnevnte, men en god Senja-sjanse, lagets første i kampen.

22.min: Corneren havner på hodet til Frede Hansen, men headingen er alt for svak og Henriksen holder den.

21.min: Nytt hjørnespark for Alta.

18.min: Frisparket fra Markus Johnsgård blir keepermat.

18.min: Frispark i god innleggsposisjon for Senja.

17.min: Alta tar en kort variant og innlegget fra Dag Andreas Balto finner nesten en lagkamerat på bakerste stolpe.

16.min: Magnus Nikolaisen skyter fra distanse og Erlend Henriksen slår den ut til et nytt hjørnespark for Alta.

15.min: Corneren går over alle og ut av banen. Femmeter for FK Senja.

15.min:  Corner for Alta.

14.min: Nå må Senja etterhvert fremover i banen. Til nå har Hagerupsens gutter forsvart seg veldig lavt i banen.

13.min: Maktar Thioune er sikker fra 11-meteren og sender Alta opp i ledelsen 1-0.

12.min: Straffe til Alta! En Senja-spiller (usikker på hvem) handser og det er straffe til Alta.

11.min: Stor Alta-sjanse! Et innlegg havner på bakerste stolpe, men Erlend Henriksen redder strålende avslutningen fra Alta-spilleren via tverrligeren.

8.min: Alta kommer rundt på venstrekanten og får slått inn, men Robert Rydningen stopper innlegget.

7.min: Senja forsvarer seg lavt og godt innledningsvis. Foreløpig har de ingen problemer med å rydde unna det Alta kommer med.

3.min: Senja slår mye langt innledningsvis.

1.min: Kampen er i gang!