OSLO: Kjelsås slo Ullern lørdag og har dermed karret seg opp på 32 poeng. Det betyr at Senja med sine 26 poeng må vinne for å ha kontakt med lagene på rett side av tabellen.

Rune Kvitle Vøien - Morten-Andre Slorby, Jon Ole Reinhardsen, Abdifatha (Faisal) Dahir, Abdel El-Moussauoi - Mesut Can, Mohamed Mahnin, Ole-Marius Forsberg, Preben Mankowitz - Zirak Ahmed, Kevin Mankowitz

På benken: Martin Østland, Tega George, Faysal Mohamed Ahmed, Fisnik Kastrati, Martin Høyland, Emil Olsen, Alvaro Torres Arjona

Senja

Fredrik Mjøen Bakkelund - Kjetil Warholm, Eirik Bertheussen, Tobias Nymo Melseth, Daniel Mikkelsen - Jørn Egil Persen, Sondre Laugsand, Martin Larsen Traasdahl, Fredrik Allertsen - Uros Vucenovic, Ridge Robinson

På benken: Erlend Henriksen, Øyvind Kildalsen, Robert Rydningen, Bendik Lind

Vi følger kampen direkte. Trykk her for å oppdatere siden.

90. min: Kampen er over. Grorud slår Senja 3-2.

90. min: Senja prøver, men det blir for upresist. Bortelaget har hatt flere kontringsmuligheter, men er ikke rask nok i omstillingsfasen.

89. min: Kjempesjanse til Grorud. Tega George er helt alene i feltet og kan bare plassere ballen til side for Bakkelund. I stedet måker han ballen utenfor.

88. min: Senja flytter frem mange spillere. Mikkelsen er flyttet opp som spiss. Lemper lange baller i feltet, uten at det har gitt resultater til nå.

81. min: Stor sjanse til Senja. Nymo Melseth skyter fra 25 meter. Ballen har god retning mot krysset, men sniker seg på feil side av stolpen like utenfor.

74. min: MÅL! 3-2! Denne gangen er det Senja som får straffespark. Lind blir hektet innenfor 16-meteren og får fortjent straffe. Fredrik Allertsen setter straffen til høyre for keeper og reduserer.

73. min: Bytte Senja: Rydningen kommer inn for Laugsand. Kildalsen kommer inn for Traasdahl.

71. min: Gult kort Senja: Eirik Bertheussen.

71. min: MÅL! 3-1! Grorud får straffespark. Bertheussen går inn i en takling i det Mesut Can skal skyte. Ballen treffer hånda og dommeren dømmer straffe. Mesut Can setter straffen i mål.

68. min: Hjemmelaget kommer seg en bra skuddmulighet, men Bakkelund redder enkelt.

66. min: Grorud setter ballen i mål, men scoringen annulleres for offside.

61. min: Senja kommer seg til en nestensjanse. Bendik Lind kommer seg til skuddmulighet, men treffer ikke ballen rent nok.

58. min: Gult kort Grorud: Preben Mankowitz. For sen i en duell med Allertsen.

50. min: MÅL! 2-1! Må kunne kalles en keepertabbe av Bakkelund. Grorud får frispark fra rundt 20 meter. Mankowitz skyter langs bakken midt i mål. Bakkelund er etter den, men rekker den ikke. Den burde han ha tatt.

49. min: Senja med et lite overtak i starten av omgangen. Virker innstilt på å levere en bedre andreomgang enn hva de klarte i første.

46. min: Andre omgang er igang.

PAUSE

45. min: Pause. Senja har vært uryddig hele omgangen, men hevet seg litt de siste fem minuttene.

44. min: Bytte Senja: Bendik Lind kommer inn for Jørn Persen.

43. min: MÅL! 1-1! Senja utligner. Allertsen slår et godt frispark høyt inn i feltet. Sondre Laugsand knuser Mohamed Mahnin i duellen og stanger inn utligningen.

* Senja sliter med å knekke koden. De er for upresis i det de foretar seg.

41. min: Ny duell mellom Can og Bertheussen. Grorud kontrer på Senja og det ender med løpeduell med Can og Bertheussen. Can har ballen, prøver å løpe forbi Bertheussen som dundrer inn i Can som går overende. Grorud i harnisk over at de ikke fikk frispark like utenfor 16-meteren.

36. min: Stor sjanse til Senja. Vucenovic får ballen fra Ridge Robinson inne i feltet. Skyter via et Grorud-bein til side for mål.

35. min: Gult kort Grorud: Mesut Can. Han takles stygt av Eirik Bertheussen og får frispark. Kan se ut som han får det gule for munnbruk.

* Grorud har vært klart best den første halvtimen.

29. min: Stor sjanse til Grorud. Mesut Can dribler seg forbi flere Senja-spillere og sender ballen videre til Zirak Ahmed. Han fyrer av et skudd innenfor 16-meteren, men Bakkelund redder forsøket.

24. min: Ganske laber kamp halvveis i første omgang. Grorud har vært best, men har på ingen måte briljert.

21. min: Nesten-sjanse for Senja. Traasdahl legger inn, på motsatt kommer Nymo Melseth stormende i feltet. Rekker akkurat ikke ballen.

* Ganske rotete innledning på kampen fra Senja. Mister ballen for ofte.

15. min: Gult kort Grorud: Kevin Mankowitz. Viser knotter i en takling på Fredrik Allertsen. Ikke særlig behagelig for Allertsen, som ble liggende en stund etter duellen.

14. min: Gult kort Senja: Martin Traasdahl. For sen i en takling etter at Senja mistet ballen på Groruds halvdel.

* Grorud scorer på sin første sjanse i kampen.

8. min: MÅL! 1-0! Grorud tar ledelsen. En corner blir slått langt inn i feltet som Senja aldri får klarert. Grorud får lagt inn på nytt, Abdel El-Moussauoi fyrer av et skudd som reddes i første omgang. Returen header Morten Slorby i mål.

6. min: Rolig start på kampen. Mye frem og tilbake og lite sammenhengende spill. Ingen har klart å etablere noen farligheter sålangt.

1. min: Kampen er igang.