OSLO: Det spisser seg for alvor til i avdelingen og dersom Senja skal klare å berge plassen, er dette en av de kampene som må vinnes. Det lyste av begge lag og med to matchvinnere på banen endte det med tre fortjente poeng hjem på kveldsflyet.

Folkebladet-TV: Se intervju med trener Lundblad etter kampen

Kunne startet ille

Det kunne ha startet ille, for før første minutt var spilt, hadde hjemmelaget en gedigen sjanse. Men en fantastisk redning av Fredrik Bakkelund hindret dette. Keeperen måtte flere ganger i aksjon i første omgang, men lot seg ikke overliste.

FØRSTE FK Senja tok sin første bortseier søndag kveld.

- Den beste kampen jeg har spilt for Senja, oppsummerer han etter kampen.

- Spesielt den ande redningen er jeg fornøyd med. De kommer ned på siden, legger inn foran mål og da må man flytte seg raskt over. Men håper å bli truffet når man går ned, og det gjorde jeg. Helt ufattelig deilig, sier Bakkelund.

FK Senja-børsen: Oppsal-FK Senja [Pluss+]

Gedigen sjanse

Og i andre enden av banen var Ridge Robinson også i storslag. Like før pause kommer han til en gedigen sjanse, men en veldig god redning av hjemmelagets keeper hinder den.

I andre omgang var amerikaneren strålende. Først da han rett etter pausen utnyttet slurv i Oppsals forsvar og kunne spasere inn ledermålet. Deretter når han ble spilt opp av Martin Traasdal, forserer langs siden og setter opp Uros Vucenovic på blankt mål ni minuttet før slutt.

Ikke rart han gliste godt etter kampen.

- Ja, dette var moro. Viktigst var det at vi fikk tre poeng, men klart det er godt å gjøre gode kamper. Jeg synes hele laget fortjener skryt i dag. Vi er i vanskelig posisjon nå, men har hatt en god periode. Håper denne fortsetter framover, så vi berger plassen. Det har vi tro på.

Det vil ikke trener David Lundblad snakke så mye om. I stedet vil han snakke om dagens seier.

Vi fulgte kampen: Les detaljene her

- Perfekt

- Dette var en perfekt gjennomført bortekamp. Det er utrolig deilig når vi lykkes med det vi snakker om på forhånd, både taktikk, kampplan og tenningsnivå.

- Men du måtte justere i pausen?

- Det første kvarteret er har vi trøkk på oss, men utover i kampen så synes jeg vi vinner en meget fortjent seier. Vi brukte pausen til å juster litt, så vi fikk med flere folk framover når vi hadde sjansen og det er vel det som til slutt blir avgjørende.

Han er enig i at kampen mot Oppsal ligner på mange av de kampene de kommer til å spille resten av sesongen.

- Ja, det er mange kamper som kommer til å ligne på denne. Men det er jo både morsomt og utviklende for spillerne å være med på slikt.

Neste helg er det nok en kamp som betyr mye i kampen mot å holde plassen på nivå tre. Da er det Grorud som er motstander. Senja tok en av de sterkeste seierne i fjorårets sesong der.