OSLO: Senja fikk en håndsrekning av Skeid da de klarte uavgjort mot Kjelsås lørdag ettermiddag.

Det betyr at Senja kun vil være tre poeng bak den viktige 7. plassen, om de slår Oppsal søndag.

De blå fra eventyrøya har imidlertid til gode å vinne på fremmed gress denne sesongen.

Oppsals lag:

1 Mathias Eriksen Ranmark - 3 Nicholas Edgren, 4 Mikkel Klein Gulbrandsen, 6 Erik Hulleberg, 20 Mats Lien Vågan - 9 Wilhelm Osman Adra, 10 Kristian Bjørseth, 13 Mats Kristiansen, 16 Håkon Sakshaug - 8 Emil Sildnes, 15 Ryan Doghman

Benken:

30 Clement Twizere Buhake, 5 Sondre Nysether, 7 Martin Loddengaard Svendsen, 11 Deni Hasanagic, 17 Marcus Rosendal, 18 Haakon Engelsen Berg, 23 Patrick Tangerud

Senjas lag:

13 Fredrik Mjøen Bakkelund - 3 Kjetil Warholm, 15 Tobias Nymo Melseth, 18 Daniel Mikkelsen, 20 Preben Yttergård Hanssen - 4 Sondre Laugsand, 7 Jørn Egil Persen, 9 Uros Vucenovic, 14 Martin Larsen Traasdahl, 24 Fredrik Allertsen - 22 Ridge Robinson

Benken:

12 Erlend Henriksen, 2 Øyvind Kildalsen, 16 Vegard Evertsen, 17 Robert Rydningen

Vi følger kampen i tekstoppdatering under. Kampstart er 17.00.

Trykk her for å laste inn siden på nytt

90. min+5: Kampen er over! Senja vinner 0-2 og tar tre meget, meget viktige poeng.

90. min+3: Oppsal farlig frempå med noen småfarligheter. Vinkes av for offside.

90. min: Bytte Senja: Vegard Evertsen kommer inn for Martin Larsen Traasdahl.

89. min: Mye stopp i spillet i sluttminuttene. Blåses flere frispark.

* Fem minutter igjen av ordinær spilletid. Senja ser ut til å ta sin første borteseier for sesongen.

82. min: Dobbeltbytte Senja: Robert Rydningen erstatter Uros Vucenovic, mens Øyvind Kildalsen kommer inn for Jørn Persen.

81. min: MÅL!! 0-2! Robinson gjør et nydelig forarbeid og serverer Uros Vucenovic som har en enkel jobb med å sette ballen i mål.

78. min: Senja snytt for straffe? Vucenovic går i bakken og er klar på at han vil ha straffe. Der kunne dommeren ha blåst.

77. min: Det begynner å bli hett mellom lagene nå. Laugsand går i bakken etter å ha fått en albue i bakhodet. Dommer vinker spillet videre. Mye kjemping og kjefting for øyeblikket.

* Kvarteret igjen på Trasop kunstgress. Står dette resultatet seg er Senja bare tre poeng bak sikker plass.

74. min: Kjempesjanse til Senja. Vucenovic spilles fri av Robinson, men skuddet sklir av foten og går utenfor.

69. min: Oppsal forsøker seg med et hurtig frispark, men Fredrik Allertsen er på plass og blokkerer.

64. min: Oppsal med et bra innlegg, men Bakkelund er med på notene og tar ballen enkelt.

* Senja med mindre langballer enn i første omgang. Er et mer spillende lag så langt i andre omgang.

60. min: Fredrik Bakkelund går ned for telling etter en duell. Klarer etter hvert å komme seg på beina igjen.

56. min: Kjempesjanse for Senja til å doble ledelsen. Senja kontrer etter en corner og Martin Larsen Traasdahl kommer alene med keeper. Han skyter imidlertid rett på Oppsals sisteskanse.

53. min: Mye kjemping i etterkant av målet. Oppsal vinner en corner.

47. min: MÅL!! 0-1! For en start på omgangen for Senja. Ridge Robinson utnytter dårlig kommunikasjon i Oppsal-forsvaret og setter ballen sikkert i mål.

46. min: 2. omgang er igang. Ingen bytter.

* Rotete omgang, melder vår reporter.

45. min: Pause! Stillingen er 0-0 i denne svært viktige kampen for begge lag.

44. min: Senja med en god mulighet. Warholm forserer opp høyresiden og slår inn til Fredrik Allertsen. Avslutningen hans går imidlertid meteren til side for mål.

40. min: Vucenovic kommer seg til skudd fra 20 meter, men ballen går rett i et Oppsal-bein.

36. min: Så er det Senja sin tur. Ridge Robinson spilles gjennom og løper fra Oppsal-forsvaret. Kommer litt skrått og keeper gjør en god redning.

33. min: Nydelig angrep av Oppsal. Hjemmelaget kommer seg til innlegg, men Bakkelund varter opp med nok en fantomredning.

* Senja har tatt litt mer over igjen. Slår mye langt.

28. min: Senja får frispark. Tobias Melseth skyter utenfor fra 20 meter.

25. min: Oppsal kontrer etter et Senja-frispark, men kaptein Kjetil Warholm er på plass og rydder opp.

21. min: Oppsal kommer seg nok en gang til skuddmulighet. Denne gang går ballen utenfor. Hjemmelaget kommer seg for lett til.

16. min: Oppsal har overtatt mye av spillet. Kommer seg til skudd, litt skrått fra 16 meter. Går rett på Bakkelund.

14. min: Oppsal farlig frempå. Senja sliter med kommunikasjonen i bakre ledd og plutselig er en Oppsal-spiller alene gjennom. Han skyter imidlertid tidlig og høyt over.

9. min: Oppsal med en kontring. Kommer seg til avslutning fra 12 meter, men skuddet går langt over.

* Senja slår en del langt i starten av kampen. Klarer å flytte opp bra med folk.

8. min: Vucenovic går i bakken inne i feltet til Oppsal. det ropes på straffespark, men dommer vinker spillet videre. Trolig korrekt av dommeren.

4. min: Senja har tatt tak i kampen.

1. min: Oppsal går rett i angrep fra avspark og kommer seg til en kjempesjanse. Fredrik Bakkelund redder mesterlig.

1. min: Kampen er igang.