Fredrik Bakkelund 5

Kan muligens ta langskuddet som gir 1-0, men samtidig er det et godt treff av Harstads Mathias Nicolaisen. Tar ellers det han skal og gjennomfører greit.

Kjetil Warholm 5

Mangle flotte initiativ fremover. Litt utfordringer i noen løpsdueller defensivt.

Eirik Bertheussen 6

Gjør den defensive jobben bra og vinner mange dueller både langs bakken og i lufta. Prøver å være konstruktiv med ball. Blandet hell med cross-pasningene.

Daniel Mikkelsen 6

Gjør en god jobb, spesielt i lufta. Trygg med ballen i beina. Pådrar seg gult kort like før pause, noe som betyr at han er suspendert når TIL 2 kommer på besøk i neste runde.

Tobias Nymo Melseth 5

Som alltid veldig delaktig i det offensive og flink til å komme på løp. Varierende innleggskvalitet.

Bendik Lind 5

Jobber voldsomt og er tidvis flink i press-fasen. Er god på ball, men blir litt lett i en del nærdueller.

Fredrik Allertsen 6

Styrer butikken når Senja dominerer i førsteomgang og er flink til å holde tempoet oppe med kjappe spillvendinger til høyre og venstre. Litt mindre sentral etter pause, men gjør alt i alt en god kamp. Pådrar seg gult kort.

Sondre Laugsand 5

Er som alltid steinhard i duellspillet, noe Harstad-spillerne fikk merke. Jobber godt og står på. Brenner straffe i førsteomgang.

Jørn Persen 6

Kvikk til beins og veldig livlig og bevegelig - spesielt før pause. Viser gode ferdigheter med ball og er flink til å vandre innover fra sin kantposisjon og skape plass til Nymo Melseth. Tatt av etter 66 minutter.

Sebastian Jensen 6

Som alltid god på ball og bevegelig. Flink til holde på ballen og sette opp medspillere. Faller mer bort etter pause og er til tider litt ubesluttsom.

Ridge Robinson 7

Er tidvis er håndfull for Harstad-forsvaret med sin råskap, fysikk og ballferdigheter. Skaffer straffe og utligner til 1-1 med hodet etter en corner. Bør bli flinkere til å vite når han skal drible og når han skal slippe ballen. Pådrar seg gult kort.

Martin Larsen Tråsdahl

Inn for Persen etter 66 minutter. Pådrar seg gult kort

Uros Vucenovic

Inn for Bendik Lind etter 75 minutter. Klarer ikke å markere seg nevneverdig.

Preben Yttergård Hanssen

Inn for Nymo Melseth etter 82 minutter.