Erlend Henriksen 7

Har virkelig tatt vare på mulighetene han har fått i Bakkelunds skadefravær. Leverer flere viktige redninger i 2.omgang.

Kjetil Warholm 5

Leverer en kamp på det jevne. Må av med det som så ut som en skade like etter at TUIL tok ledelsen.

Eirik Bertheussen 6

Leder forsvarsrekka med en høylytt og klar stemme. Solid i duellspillet, spesielt i lufta. Ofrer seg og blokkerer skudd når det trengs.

Daniel Mikkelsen 6

Også han gir alt i duellspillet. Rydder unna mye. Noen upresise avleveringer.

Tobias Nymo Melseth 6

Som alltid veldig ivrig på å være med fremover og får satt opp noen gode kombinasjoner. Klarer seg stort sett bra defensivt også.

Bendik Lind 5

Viser nok en gang prov på gode ferdigheter med ball, men går seg litt fast noen ganger. Gjør en god defensiv innsats og legger ned mange meter.

Sondre Laugsand 5

I en kamp hvor Senja var flinke til å holde praten i gang var Laugsand den aller mest høylytte. Løper mye og gjør en god grovjobb på midtbanen.

Fredrik Allertsen 5

Gjør i likhet med Laugsand en god defensiv jobb. Slår noen fine dødballer som kanskje burde vært utnyttet bedre.

Martin Larsen Tråsdahl 5

Er ganske delaktig før pause og prøver hele tiden å spille opp lagkameratene. Faller mer bort etterhvert. I likhet med motsatt kant, Bendik Lind, er han flink til å hjelpe backen sin defensivt.

Sebastian Jensen 7

Veldig bevegelig og er mye involvert når Senja angriper. Legger ned mange meter og er flink til å stresse TUIL-spillerne når de har ballen. Scorer sitt åttende mål for sesongen med hodet og berger ett poeng.

Ridge Robinson 5

Tidvis bra i førsteomgang og gir TUIL-forsvaret noe å bryne seg på. Litt mindre med utover i kampen. Gjør noen dårlige valg innimellom, men viser at han har noen gode kvaliteter.

Tor Trosten 5

Kommer inn for Warholm etter 56 minutter. Gjør en godkjent jobb.

Robert Rydningen

Kommer inn for Larsen Tråsdahl etter 81 minutter.