ISLANDSBOTN (FK Senja 1-1 TUIL): Foran lørdagens kamp hadde Senja tapt de siste tretten oppgjørene mot TUIL.

Hovedtrener David Lundblad var meget fornøyd med både det og det ene poenget man fikk.

- Totalt sett er vi fornøyd med ett poeng. Skulle ønske vi kunne tatt tre, men vi er fornøyd med ett poeng. Så vil det gi oss energi og en tro på det som skal skje i andre halvdel. Nå var det litt spesielt at man hadde 0-0-13 i statistikk mot TUIL før den her kampen og det var greit å få tatt den også, forteller han.

- God førsteomgang

Lundblad var fornøyd med mye av det laget hans leverte, og han trekker først og fremst frem førsteomgangen som veldig bra.

- Førsteomgangen er vi veldig godt fornøyd med. Jeg synes vi leverer en veldig god omgang rett og slett. Vi fortjente kanskje å lede til pause også, ut fra spill og sjanser. Men da har vi masse energi og agressivitet. Vi tør å ta de høyt og jeg synes vi lykkes godt med det, sier han.

Etter pause mener han man kom litt nedpå igjen.

- Vi er ikke like god i andreomgangen, og i den perioden hvor de scorer og rundt der, så gir vi bort litt mye rom og vi er ikke like agressiv i press-spillet også videre. Så vi kunne ha blitt straffet hardere der, selv om jeg ikke synes de skapte så voldsomt mye i den perioden.

Kvaliteter

TUIL hadde ikke hadde alt for mange store sjanser før Mohamed Ahamed Jama sendte de i ledelsen etter 55 minutter. Lundblad sier den var tøff å få på det tidspunktet, men han mener måten man kom tilbake på viser at det bor kvaliteter i laget.

- Jeg er glad for at vi klarte å komme tilbake. Vi prøver hele veien selv om vi på en måte ikke har noe stort trykk på dem i den perioden vi scorer. Det kom litt ut av ingenting, men det beviser også at vi har en del gode kvaliteter i laget som kan hente ut mål fra marginale situasjoner, mener Senja-treneren.