OSLO: En jevn kamp med et par gode sjanser til begge lag endte til slutt med poengdeling.

Lagene vekslet på å ha initiativet i kampen, og både Senja og Ullern forsøkte å presse på for å få med seg alle poengene. Likevel greide ingen av lagene greide å sette ballen i mål, og dermed endte det 0-0 på Ullern Kunstgress.

Med det ene poenget klatret Senja forbi Harstad og opp på tiendeplass, men blåtrøyene har enda fem poeng opp til trygg grunn.

Senjas lagoppstilling:

Erlend Henriksen - Kjetil Warholm, Eirik Bertheussen, Tobias Nymo Melseth, Daniel Mikkelsen - Sondre Laugsand, Fredrik Allertsen, Martin Larsen Traasdahl, Jørgen Møller Martinsen - Sebastian Jensen, Ridge Robinson

Benken:

Øyvind Kildalsen, Uros Vucenovic, Robert Rydningen, Bendik Lind

Ullerns lagoppstilling:

Thomas Lia - Tallak Bright-Taylor, Håkon Asklund Buckner, Håvard Hauge Haakonsen, Aleksander Bjerke Christensson - Anders Ripegutu, Jesper Solheim Johansen, Håvard Segtnan Thun, Kenneth Di Vita Jensen, Håkon Saugen Rekdal, Einar Tveito Lundefaret

Benken:

Jonas Vatne Brauti, Børge Borgen, Sebastian Remme Berge, Jørgen Solvang Nilsen, Espen Tveter Andresen, Saif Haydar Jafar, Svein Marius Koss

Vi fulgte kampen:

90+4 min: Slutt! Begge lag er misfornøyde med bare ett poeng.

90+1 min: Nymo Melseth treffer nesten Sebastian Jensen med et innlegg, men litt for upresist.

90. min: Det er lagt til fire minutter.

89. min: Bendik Lind spilles gjennom, men starter for tidlig og blir avblåst for off-side.

87. min: Nå presser Ullern litt på i dét det gjenstår tre minutter av ordinær tid.

84. min: Senja gjør sitt siste bytte. Robert Rydningen kommer inn for Sondre Laugsand.

83. min: Ullern kommer seg fremover og er gjennom, men der er keeper Henriksen ute og avverger.

79. min: Senjabenken vil ha tre poeng og går for seier. Det er Ullern som drar ned tempoet.

77. min: Senja gjør sitt andre bytte. Ridge Robinson går ut. Inn kommer Uros Vucenovic.

76. min: Ny sjanse til Senja, og ny sjanse til Traasdahl. Kommer først på et innlegg og får avsluttet med utsiden av foten, men keeper redder.

74. min: Lind markerer seg umiddelbart. Spiller Martin Larsen Traasdahl gjennom alene med keeper, men Traasdahl får et dårlig første touch og ballen går via keeper og over mål.

68. min: Senjas første bytte. Jørgen Møller Martinsen blir erstattet av Bendik Lind.

64. min: Ullern spiller seg frem til en halvsjanse som ender i et hjørnespark til hjemmelaget. Det blir kaos inne i feltet, men Henriksen ender til slutt opp med ballen i hendene.

57. min: Samtidig som 2. omgang ble sparket i gang i denne kampen, startet tre andre kamper i avdelingen. Oppsal - Follo, Skeid - Grorud og Stabæk 2 - Finnsnes. FIL-kampen kan du følge her.

55. min: Jevn start på omgangen.

53. min: Senja skaper en småfarlig sjanse på corner, men Ullern får klarert.

48. min: Jørgen Møller Martinsen får gult kort etter at han hindret en overgang.

47. min: Ingen bytter er gjort i pausen.

46. min: 2. omgang er i gang.

45. min: Pause.

45. min: Senja er farlig frempå på slutten. Warholm legger inn til Nymo Melseth på bakerste stolpe, men Senjabacken treffer ikke godt nok og keeper redder. Sebastian Jensen når nesten frem på returen.

39. min: Nå pøsregner det i Oslo.

36. min: Nå er det Senja som fører kampen.

34. min: Nok en gang er det nevnte Laugsand som avslutter. Denne gang fra 18 meter, men ballen skrur utenfor.

33. min: Laugsand har kommet seg etter smellen og fyrer av et skudd fra 25 meter, men skuddet går rett på keeper.

31. min: Senja med sin første sjanse i kampen. Robinson legger inn til Sebastian Jensen, men Jensen bommer på ballen.

28. min: Nok en Senjaspiller går i bakken. Denne gangen er det Sondre Laugsand som går ned for telling. Han blir liggende med smerter i skuldra men fortsetter å spille etterhvert.

25. min: Ullern har tatt mer over nå.

24. min: Kjempesjanse til Ullern. De kommer seg ned til dødlinja og får lagt ballen ut 45 grader, men skuddet fra seks meter går over mål.

21. min: Senja-keeper Henriksen blir liggende etter en duell. Trekker pusten et par ganger ekstra, men er på beina igjen.

19. min: Ullern har hatt et par halvfarligheter, men et tett og oppofrende forsvarsspill fra Senja har hindret de store sjansene.

13. min: Det regner på Ullern Kunstgress og rundt 15 grader i lufta.

9. min: Lite som skjer innledningsvis i kampen. Ullern ligger lavt og lar Senja ha mye ball.

4. min: Starten på kampen har vært jevn.

2. min: I følge Folkebladets reporter på stadion forventes det en tøff og jevn kamp, og David Lundblad sier at laget hans virket tente før kampstart.

1. min: Kampen er i gang.