SILSAND (Senja 4-1 Oppsal): Sebastian Jensen ble den store spilleren da Senja senket Oppsal søndag. Jensen scoret tre av Senjas fire mål og kunne dermed innkassere et flott hat-trick.

- Når jeg fikk straffen der så tenkte jeg at jeg skulle ha hat-trick, så da var det bare å sette den i mål, rett og slett, forteller Senja-spissen.

- Alle scoringene har vært på hjemmebane, så jeg trives meget godt her, smiler Jensen.

Spissmakker Uros Vucenovic hadde også lyst til å ta straffen, men Jensen fikk viljen sin.

- Han sa det at det hadde vært veldig artig hvis begge fikk to hver, men så sa jeg bare at jeg måtte få hat-trick, smiler han.

Dermed gjorde han sitt første hat-trick i karrieren.

- Jeg tror aldri jeg har scoret hat-trick, så jeg måtte bare få det nå. Har i alle fall ikke gjort det så lenge jeg kan huske.

Etter 1-6 mot TIL2 mandag var han glad for å slå tilbake, både for egen del og lagets del.

- Det var veldig godt med revasje, det var det så absolutt. Det var det for meg også, siden jeg bommet på en del sjanser sist. Å få tre i dag, det smakte veldig godt, sier tremålsscoreren.

- Bra reaksjon

Etter 1-6 mot TIL 2 i forrige runde var naturligvis også trener David Lundblad fornøyd med at man slo hardt tilbake mot Oppsal.

- Vi var i forkant hele tida og vi flytta beinene bra. Det var en veldig bra reaksjon i forhold til det som skjedde på mandag, og det er det vi hadde etterlyst, en reaksjon inn mot den her matchen, sier Lundblad.

Han var meget fornøyd med spillet søndag og trekker spesielt frem førsteomgangen.

- Jeg synes det er førsteomgangen som virkelig er bra. Vi kommer ok i gang og det bølger litt, men fra 15-20 minutter og utover som tar vi fullstending kontroll over det. Vi har masse fine angrep og trykk.

Gode på hjemmebane

Sett bort fra tapet for Finnsnes på overtid, har Senja vunnet samtlige hjemmekamper i 2.divisjon denne sesongen.

- Det skal være sånn at når de reiser sørover og kanskje prater med noen av trenerkollegene sine der, så skal de kunne fortelle at der er det vanskekelig og dit er det tøft å komme. Det synes jeg vi viser i dag, mener Senja-treneren.

Å være gode på hjemmebane var noe man snakket om også før sesongen.

- Vi har pratet om det før sesongen, at vi skal være et vanskelig lag å slå, og da spesielt her hjemme på Islandsbotn. Vi ønsker å være gode i alle kamper selvfølgelig, men her hjemme skal vi være ekstra ekle å møte.

FORNØYD: David Lundblad var meget fornøyd med måten man slo tilbake på etter 1-6 for TIL 2 i forrige kamp. Foto: Knut Løkse Nilssen