SILSAND: Senja tok en svært viktig trepoenger søndag da de herjet med Oppsal og banket Oslo-laget 4-1.

Senja tok ledelsen i det 19. minutt ved Uros Vucenovic. Han var først på en retur og hamret inn ledelsen til de blå.

Oppsal ble redusert til ti mann da kaptein Mikkel Gulbrandsen fikk sitt andre gule kort i det 39. minutt.

I andreomgang utnyttet Senja det til det fulle og da var det duket for Sebastian Jensen-show.

Først la han på til 2-0 i det 49. minutt. I det 67. minutt reduserte Oppsal til 2-1, men da skrudde Senja på turboen og Jensen satte inn to mål til, et av dem på straffe, og dagen var komplett for unggutten som scoret sitt aller første hat-trick.

Med tre viktige poeng er Senja oppe på 8. plass på tabellen før de resterende kampene spilles søndag og mandag.