TROMSØ: Uken startet langt fra bra for Senja, med 6-1 tap for Tromsø 2 mandag kveld. Søndag har de muligheten til å rette opp feiltrinnene som ble tatt på Alfheim når Oppsal kommer på besøk.

- Man har jobbet seg opp igjen. Det er bare det man kan gjøre. Det var en skuffet gjeng, vi hadde ikke helt sett den komme. Men vi ble enige om at vi bare måtte legge fra oss det så fort som mulig, sier trener David Lundblad.

- Stoltheten løs

Han erkjenner at tapet for TIL gikk på stoltheten løs.

- Det gikk på stoltheten løs. Men man jobber seg fort over det når man kommer på trening igjen og man får nye matcher hele tiden.

Senja står med sju poeng på sju kamper. Skal de være med og kjempe om den viktige sjuendeplassen i avdelingen, er kun tre poeng hjemme mot Oppsal godt nok.

- Jo flere seiere vi tar større sannsynlighet er det for at vi er i det sjiktet, det er åpenbart. Oppsal er et lag vi ønsker å legge bak oss. Det blir en ny artig kamp som vi gleder oss til.

Bakkelund ute

Fredrik Bakkelund er fortsatt skadet etter kjevebruddet mot Stabæk 2. Preben Yttergård Hanssen har slitt med sykdom og småskader den siste tiden og er usikker. Bortsett fra det er resten av troppen frisk og klar for kamp.

- Hvordan vil du beskrive Oppsal?

- Et hardtarbeinde lag i klassisk 4-4-2. det har et ganske bra spisspar, den ene der, Ahmadi (Shåresh red. anm.), er 195 centimeter og de setter en del opp på han. det er et ok lag som har kommet bra igang. De er vanskelige å bryte ned, så det blir en tett og jevn kamp i Islandsbotn.