TROMSØ: Tromsø 2 tok ledelsen etter bare fem minutter av kampen. Mikael Norø Ingebrigtsen driblet seg fint fri i feltet og sendte ballen videre til Jakob Lillestjerna. Avslutningen hans var svak, men Senja-stopper Eirik Bertheussen sendte ballen i eget nett når han forsøkte å klarere ballen.

Etter 16 minutter la hjemmelaget på til 2-0. Mikael Norø Ingebrigtsen viste Messi-takter når han driblet seg fra på 17 meter og satte ballen i mål langs bakken i nærmeste hjørne.

Bare tre minutter senere var Senjas katastrofale start på kampen et faktum, da Garib Gerkondani økte til 3-0 etter at Senja-forsvaret slurvet alt for mye.

Katastrofalt selvmål

Etter 21 minutter kunne Norø Ingebrigtsen lagt på til 4-0. Frisparket hans gikk i retning krysset, men Senja-keeper Tobias Paulsen var på plass og bokset ballen ut.

Etter halvtimen spilt kom imidlertid 4-0, på en svært merkelig måte. Senja-keeper Tobias Paulsen kom ut på 17 meter og skulle klarere ballen, men i stedet for å sende den langt opp på banen, skjøt han den rett i beina på Eirik Bertheussen. Ballen skiftet dermed retning, gal vei for Senja, og ballen trillet tilbake i det åpne Senja-buret.

Seks minutter før pause var det Senjas tur å få en heldig scoring. Kjetil Warholm kom seg fri på høyrekanten og slo tidlig inn. Ballen gikk imidlertid via beinet til Lasse Nilsen og i TIL-buret.

Scoret mot gamleklubben

Etter reduseringen skrudde Senja på bryteren og kom seg til en god sjanse da Martin Traasdahl var nære å sette 4-2. Den tidligere Kvaløya-spilleren sendte avgårde et skudd fra 18 meter som TIL-keeper Jakob Karlstrøm såvidt fikk tuppet til corner.

Det hjalp imidlertid så lite, for i det klokken bikket 45 minutter satte tidligere Senja-spiller Henrik Johnsgård inn 5-1. Frisparket han tok fra 35 meter gikk gjennom hele feltet og spratt inn i lengste hjørne.

Andre omgang ble ikke like målrik som den første, men Tromsø 2 og Håvard Espejord fikk æren av å sette inn 6-1. Espejord ble truffet av et langskudd som satte Tobias Paulsen ut av spill og dermed rullet ballen inn til 6-1.

Det ble også sluttresultatet på Alfheim.