SILSAND (FK Senja 4-1 Harstad): Midtbanespilleren beskriver 3-1 målet som det deiligste som har skjedd i mai måned.

Se kampbørsen her (Pluss)

- Det var deilig! Den 3-1 scoringen der må være det som har skjedd i mai så langt, så det var fryktelig deilig, sier Laugsand.

Mens Harstad presset voldsomt på slutten var nok mange nervøse for at de skulle få en utligning. I stedet kontret Senja inn to scoringer og vant 4-1.Etter kampen var Laugsand full av lovord om lagets to midtstoppere.

- Daniel (Mikkelsen) og Bert (Eirik Bertheussen) dem står jo og stanger ut der. Fy f**** for noen maskiner de er. De tar jo det som er å ta der inne, skryter han.

- Helt dødt

Om Senjas svake førsteomgang hadde han følgende å si.

- Vi var helt død rett og slett. Vi flyttet ikke beina, vi gikk bare å luntet og gikk ikke i duellene og det var helt dødt. Så blir vi enig i garderoben at når vi får 1-1 der til pause, litt heldig kanskje også, at vi bare skal ut nå og ta de tre poengene. Disse poengene skulle bli igjen på Senja og det var vi alle enige om. Vi går jo ut og er vannvittig gode de første 20 minuttene av andreomgangen og får et fortjent mål ved Uros (Vucenovic) som er iskald alene med keeper der, forteller han.

Og det var ikke bare stopperduoen Eirkik Bertheussen og Daniel Mikkelsen som høstet skrytt fra Laugsand. Også trener David Lundblad fikk ros fra midtbanespilleren.

- David var jo misfornøyd med hvordan vi hadde fremstått og gjorde det klinkende klart at vi skulle vise noen annet i andreomgangen. Det var coaching i verdensklasse i pausen, gliser han, mens Lundblad går forbi i samme øyeblikk.

Ny scoring

Forrige helg scoret Laugsand målet som berget ett poeng borte mot Kjelsås. Mot Harstad var han igjen på scoringslisten da han utlignet til 1-1 i førsteomgang.Og det målet var av den flotte varianten.

- Ja, det tror jeg er det fineste målet jeg har scoret noensinne. Jeg får et innlegg fra Fredrik (Allertsen), så prøver jeg egentlig å ta den og få den inn i boksen igjen, men så ser jeg at jeg får et så bra førstetouch at jeg bare legger den på volley der. Når jeg ser utgangen der så skjønner jeg at den kommer til å gå i krysset, smiler han.

- To mål på to kamper, det er fint. Så får vi se om det fortsetter neste runde mot TIL 2. Jeg har satt meg et mål om fem mål i år, så får vi se om man når det. Jeg er i god rute i alle fall, avslutter han.