Trygg og god debut i Senja-drakten. Gjør ingen feil.

Kjetil Warholm 5

Sliter litt i noen løpsdueller i førsteomgang, men spiller seg fint opp, spesielt i andreomgang. Grei kamp.

Eirik Bertheussen 6

Gjør feilen som fører til 0-1 i førsteomgang. Leverer eller en solid kamp og er knallsterk i duellspillet i egen boks.

Daniel Mikkelsen 7

I likhet med Bertheussen ruver han i duellspillet og stanger unna alt som kommer av innlegg. Noen upresise avleveringer i førsteomgang, men alt i alt en meget god kamp.

Tobias Nymo Melseth 5

Stort sett god kontroll defensivt på sin side. Prøver å være med fremover så ofte som mulig, men lykkes ikke helt hver gang.

Bendik Lind 3

Jobber og løper. Prøver seg på noen raid, men lykkes ikke. Kom aldri helt med i kampen. Byttet ut ved pause.

Fredrik Allertsen 5

Gjør mye bra og er alltid interessert i få ball. Klarer likevel ikke helt å sette sitt preg på kampen, men en grei kamp.

Sondre Laugsand 7

Scorer et flott mål i førsteomgang, og tar godt for seg duellene i likhet med midtstopperne. Tar tak i midtbanen i andreomgang. Meget god kamp.

Jørgen Møller Martinsen 5

Mye involvert og forsøker flere ganger å utfordre en mot en mot backen sin. Lykkes enkelte ganger og leverer en grei kamp. Byttet ut etter 71 minutter.

Uros Vucenovic 6

Får det tøft på topp i førsteomgang når Senja sliter. Kommer mer med i andreomgang og gjør livet surt for Harstad-forsvaret. Scorer 2-1 målet når han er iskald alene med keeper. Må av med en skade etter 80 minutter.

Sebastian Jensen 6

Veldig usynlig i førsteomgang. Blir mer og mer sentral i andreomgang og mye av Senjas spill går via han. Scorer to mål etter kontringer på overtid.

Martin Larsen Tråsdahl 6

Et friskt pust på høyrekanten når han kommer inn ved pause. Kommer til flere inlegg og etabler en del spill med blant annet Sebastian Jensen. Faller litt mer bort etterhvert, men et bra innhopp.

Markus Johnsgård

Kommer inn for Møller Martinsen etter 71.minutter. Kommer seg nesten til en sjanse, men blir litt ubesluttsom i siste liten.

Robert Rydningen

Kommer inn for en skadet Uros Vucenovic de siste ti minuttene pluss tillegg. Løper og jobber hardt. Kommer til en avslutning.