SILSAND/TROMSØ: Og planen for å slå Kjelsås er klar.

- Planen er å fremstå ærgjerrig defensivt sånn som vi har gjort i perioder. Så må vi tørre mer og være mer nøyaktig på ball når vi har den. Vi ønsker å spille en god kamp og spille vårt spill. Spiller vi bra kan vi slå de fleste, sier Lundblad.

Senja har åpnet sesongen med tre tap og en sterk seier over Alta. Med et surt overtidstap i "landskampen" mot Finnsnes forrige helg i bagasjen, vil man slå tilbake med en gang og vise at man har noe å å fare med i divisjonen.

- Ja, vi har lyst til å gjøre en god prestasjon og konkurrere i denne divisjonen, og vise at vi har noe å gjøre her. Det blir ingen enkel reise for oss i denne divisjonen, men nå har vi alle muligheter til å vise at vi har noe å fare med.

Plagdes offensivt

Med bare fire poeng og tre scorede mål, har ikke Kjelsås-laget som kom på 5.plass forrige sesong fått en veldig god start på årets sesong.Lundblad sier de normalt sett er et spillende lag, men fravær av spillere har gjort at de har slitt i den offensive delen av spillet.

- Nå har de manglet litt spillere i starten og det er en del usikkerhet der. De er egentlig et spillende lag som ønsker å styre kamper, men de har manglet litt offensiv skyts og det har kanskje endt opp med at med at de har slått litt lengre, sier Lundblad.Han er likevel ikke i tvil om at det blir en tøff kamp når FK Senja drar til Grefsen Stadion på søndag.- Vi er forberedt på at vi møter et bra lag, men som jeg sier så har de ikke har fått den starten de ønsker.Han var tilstede da TIL 2 og Kjelsås møttes mandag. Den kampen endte med 1-0 til Tromsøs andrelag, men Lundblad mener Kjelsås-laget fort kunne fått med seg poeng.

- De tapte mot TIL, men samtidig hadde de fortjent å score der, de hadde noen gode målsjanser. De har plagdes litt med utteling ut fra spill, og de har ikke vært ikke vært like solid som i fjor til nå, forteller han.

Kneskade på Allertsen

Senjas midtbanespiller Fredrik Allertsen fikk sen en smell helt på slutten av kampen mot Finnsnes forrige helg.

Man håper likevel at han blir klar til søndagens oppgjør.

- Det går bedre og bedre med han. Vi skal ta en en sjekk på det i morgen. Det er skade oppe i kneet, en støtskade som har hovnet opp. Han har vært i lett trening denne uken, så vi håper at han skal rekke kampen, forteller Lundblad.