SILSAND/TROMSØ: For tredje gang på rad avgjorde Finnsnes på overtid mot rivalen Senja da de vant 1-2 i søndagens oppgjør på Senja stadion.

Det gikk blant annet ut over FK Senjas vannbøtte som fikk en solid smell fra trener David Lundblad da han måtte se at erkerivalen nok en gang stakk av med alle tre poengene.

Dagen derpå sitter skuffelsen fortsatt igjen.

- Jeg har kjent på skuffelsen i dag. Nå har vi snart trening, da er det bare å jobbe seg opp igjen, sier Lundblad til Folkebladet.

Mener det var klasseforskjell FIL-trener Bjørn Johansen mener det var stor klasseforskjell mellom Senja og Finnsnes. - Ikke klasseforskjell

Etter kampen uttalte venstreback Tobias Melseth at Senja ville vært fornøyd om de hadde fått med seg ett poeng.

- Hva kunne dere gjort annerledes, Lundblad?

- Jeg vet ikke om det er så fryktelig mye annerledes vi kunne gjort. Det er selvfølgelig enkeltsituasjoner som kunne vært løst annerledes, men vi hadde ikke mange valgmuligheter. Vi manglet spillere og kunne ikke gjøre så mye fra sidelinja, svarer treneren.

- Det fikk stå sin prøve. Det var kjedelig å ryke på overtid igjen.

Han er ikke enig i FIL-trener Bjørn Johansens uttalelser om at det var klasseforskjell mellom lagene.

- Da har vi ikke samme oppfatning av kampen. De sier jo ofte at de spiller ball i hatt med motstanderen og at det er klasseforskjell, sier Lundblad.

- De virket farligst og fikk masse trykk. De var direkte i spillestilen som vi visste om. Glenn-Martin (Andreassen) gjør en god kamp og Løvland (Andreas) er en god spiller. De hadde det lille ekstra som bikket kampen i deres favør.

- Det er tungt. Det er katastrofe. Det skal ikke skje Tobias Nymo Melseth var langt nede etter at Finnsnes tok med seg alle tre poengene fra Senja stadion. Ett poeng for lite

Senja står med tre poeng etter fire kamper. En poengfangst som ikke har vært god nok for Senja-treneren.

- Jeg hadde håpet at vi skulle fått med oss enda mer. Det er bittert å tape poeng på overtid, men vi har selv avgjort på overtid også. Det viser hvor marginlt det er. Men vi skulle gjerne hatt ett poeng til, innrømmer Lundblad.

Da Folkebladet snakket med Lundblad hadde han akkurat sett kommende helgs motstander i Oslo, Kjelsås, tape 1-0 for Tromsø 2 på Alfheim.

- De er et ok lag som har en del gode ballspillere. Nøkkelen vår er det vi selv skal gjøre, det er å være kompakt og gode defensivt, så får vi prøve å bruke ballen bedre enn vi gjorde i går. Da gir det oss bestandig en mulighet.