BARDUFOSS: - Det ble en fin gjennomkjøring egentlig. Jeg synes spesielt første omgang er bra, da var det gode tendenser. Vi hadde nok fortjent mer etter første omgang, sier trener David Lundblad.

I pausen gjorde Senja-sjefen flere bytter og det var nesten et helt nytt lag som entret banen i andre omgang.

- Vi kommer ikke til vår rett og på en så stor bane blir vi løpende mye imellom. Det var ingen stor omgang, oppsummere Lundblad om lagets andreomgang.

Keeper-tabbe

Fløya tok ledelsen etter bare fire minutter, på et lobbskudd som Senja-keeper Erlend Henriksen burde avverget.

- For en keeper er det synlig når han gjør en feilvurdering. For Erlends del er dette noe han lærer av.

Ellers var det en sjansefattig kamp, men Senja hadde den største da Uros Vucenovic skjøt i stolpen på et frispark.

På overtid kom imidlertid utligningen. Innbytter Jørgen Møller Martinsen fikk en fin touch, dro seg forbi 2-3 spillere og forsøkte å chippe ballen i mål. Ballen gikk imidlertid i stolpen, men for innbytter Daniel Mikkelsen var det bare å sette ballen i det åpne målet.

- Jeg fikk et bra touch og så åpnet det seg bare opp. Uflaks at den går i stolpen først slik at Daniel får målet, men det får bare være, sier Møller Martinsen med et smil.

- Greit gjennomført

Han mener Senja ikke hadde noen topp dag på jobben.

- Vi slipper inn et tullmål og det ødelegger litt. Vi skaper ikke noe, men har grei kontroll defensivt. Det var greit gjennomført, men ikke noen fantastisk kamp.

Senja stilte med mange nye spillere og flere prøvespillere i lørdagens kamp. I lørdagens startellever var det bare fire av spillerne som spilte for Senja i fjor.

- Har det vært en utfordring med så mange nye og unge spillere å få laget til å fungere sammen?

- Det vil det bestandig være, det er ikke gjort med en gang. Til nå har vi prioritert å trene masse og intensivt. Det tror jeg også vi vil se resultater av etter hvert. Det kommer til å bli bra når vi skriver 9. april, mener Lundblad.