FINNSNES: Fra før av er flere spillere ute med skade, i tillegg til at flere spillere vurderer å flytte på seg på grunn av skolegang.

Blant annet flytter Eirik Nergård til Oslo, mens Mihkku Måsø, som scoret FILs fjerde mål mot Kjelsås, vurderer å flytte til Alta. I tillegg sitter Thomas Aloyseous i tenkeboksen om fremtiden.

I søndagens 4-2 seier over Kjelsås fikk Glenn-Martin Andreassen sitt femte gule kort, mens Andreas Løvland fikk sitt tredje så langt i sesongen. Dermed må begge stå over bortekampen mot Skeid kommende helg.

– Det er ingen tvil som at vi har en ekstremt tynn stall. Men kvaliteten i stallen er god og forhåpentligvis løser vi det helt greit. Men det brenner litt, det er litt krise, sier Anders Jenssen.

Trener Bjørn Johansen har i lang tid uttrykt et ønske om å hente minimum 2-3 spillere til klubben.

– Utfordring

I søndagens kamp telte troppen 14 spillere, som inkluderte juniorkeeper Kasper Løvseth. Det var alt som var tilgjengelig av mannskap.

– Nå får vi karantene på Glenn-Martin og ”Løva”, i tillegg til skader som gjør at vi er lite folk og trenger påfyll. Vi må være 15-16 kvalifiserte spillere, så vi må få inn 2-3 spillere.

Med karantenene på Andreassen og Løvland, bør de være på plass brennkvikt og helst før kampen mot Skeid. Men treneren innrømmer at det blir tøft.

– Det klarer vi nok ikke å få, det blir tøft. At vi har de på plass allerede neste helg det tviler jeg på. Det blir en utfordring, men vi må få det fort på plass. Vi blir svekket om vi må hente opp juniorer som kanskje ikke gode nok for dette nivået.

– Vanskelig

Stopperen Tobias Arnøy blir trolig FIL-spiller i løpet av den nærmeste fremtiden. Det er imidlertid tvilsomt at han blir klar til Skeid-kampen. Samtidig ønsker ”Bummen” at han skal få litt tid sammen med spillergruppen.

Johansen innrømmer at det er en vanskelig jobb å finne spillere som er gode nok.

– Når ikke TIL, TUIL og Alta finner noen til sine lag, så er det vanskelig for oss. Vi har ingen intensjoner om å hente spillere fra andre land som koster masse penger. Vi vil først og fremst rekruttere lokalt og i regionen.