FINNSNES/TROMSØ: Arnøy har base i Bodø frem til 17. august.

– Så det blir i så fall fra den datoen at han blir klar. Jeg snakket med han i går, og neste fase er å få det skriftlige på plass. Vi har en intensjon om å få til en avtale og er enige om at han skal bidra for oss ut året, sier Johansen.

Folkebladet.no følger kampen live fra kl. 15:00 søndag

Mister flere spillere

Flere spillere i FIL forsvinner trolig på grunn av skolegang.

– Eirik Nergård har kommet inn på skole i Oslo og skal flytte dit. Mihkku Måsø har kommet inn i Alta, men der er det fortsatt litt usikkert om han skal det eller ikke. Han teller litt på knappene. I tillegg har Thomas Aloyseous fått barn, og føler han bruker mye tid på fotballen, så han er også i tenkeboksen.

– Vi har noen utfordringer med noen som teller litt på knappene som gjør at vi mister antall. Da trenger vi påfyll.

FIL håper å få stopperen Arnøy på plass i neste uke. Dermed er det primært angrepsspillere ”Bummen” er på jakt etter. Noen konkrete navn har han imidlertid ikke.

– Vi satser på at vi får Tobias Arnøy på plass i løpet av kommende uke. Da er det primært offensivt anlagte spillere vi ønsker. Men det er ofte vanskelig å finne spisser som kan levere i 2.-divisjon når TIL, TUIL og Alta er ferdig. Det er utfordrende, men vi leter.

Vil våge mer

Søndag møter FIL Kjelsås hjemme, et lag som ligger på andreplass på tabellen, fem poeng bak Follo.

I første serierunde kom FIL til kort da det ble 1-3 tap i Oslo for Kjelsås. Selv om det på papiret er et bedre fotballag som gjester Finnsnes stadion søndag, har FIL planer om å styre kampen og våge enda litt mer fremover på banen.

– Vi har bra info på Kjelsås og vet hvilket lag det er. Som vanlig tar vi hensyn til motstanderne, men vi må bli flinkere til å tenke på våre egne styrker og styre mer på hjemmebane, selv mot et lag som Kjelsås. Så får vi se om vi er dyktige nok til det.

(Folkebladet.no)

AKTUELL: FIL håper å signere Tobias Arnøy (t.v.) i løpet av neste uke. Her i aksjon for TUIL mot Notodden i 2012. Foto: Ronald Johansen