FINNSNES: Mot Vålerenga 2 scoret han på et vidunderlig frispark som sikret tre meget viktige poeng for FIL i bunnstriden. Lørdag hentet Tom Erik Bang Kristiansen på ny frem venstreslegga da det gjaldt som mest.

Les også: Referatet fra vår live-oppdatering

I krysset

Kampuret viste 58 minutter da han fra hjørnet av 16-meteren dro seg innover i banen, la ballen til rette på venstrefoten, og sendte et prosjektil i krysset bak en forfjamset Medkila-keeper.

- Det er artig og treffe godt. Jeg så den hadde retninga, og tenkte at dette blir bra, sier Bang beskjedent etter kampslutt.

Hyllest

FIL-sjef Bjørn Johansen derimot hyllet på ny sin skyteglade venstreback.

- Det er en scoring som hører med i toppen av norsk fotball. Han gjør det på trening, og det er godt se at han lykkes i kamp også. En vanvittig herlig scoring, skryter "Bummen".

Seks minutter før drømmetreffet hadde Tobias Schjetne utlignet ledelsen Medkila hadde til pause. Glenn Martin Andreassen trygget seieren på overtid, og sørget for at det var en lettet FIL-trener Folkebladet møtte etter kampslutt.

- Da Medkila scoret ble kampen litt sånn som jeg fryktet i forkant. De slo langt og forsvarte seg godt, og vi lot oss frustrere av det. Selv om vi hadde sjanser nok til å score i første omgang utviklet kampen seg i en retning jeg ikke ønsket. Heldigvis får vi en tidlig scoring i andre omgang, og derfra og ut har vi full kontroll og vinner meget fortjent, avslutter Bjørn Johansen.

(Folkebladet.no)