TROMSØ: – Det er en sånn artig greie med meg selv, men jeg tror jeg må fjerne det snart. det er så vidt jeg slipper inn døra hjemme, gliser ”Løva”.

Selv synes han at han ser ut som ”en gammel peis”, og det er ikke mangel på slengbemerkninger fra mannen i gata.

Uteligger

– Jeg får høre mye rart. Gammel peis og uteligger går igjen, og det var en på bussen som spurte hvor gammel jeg egentlig er, forteller den snart 21 år gamle Finnsnes-spilleren.

Noen sammenligner han til og med med komiker Truls Svendsen.

– Det var noen som spurte om jeg er sønnen til Truls Svendsen. Joda, det blir en del kommentarer, fortsetter midtbanestrategen.

Straffemiss

Veien til glattbarbert ansikt kan bli lang. Da Løvland spilte vinterseriekamp mot TUIL søndag rotet han bort alle tiders mulighet til å i alle fall prikke inn scoringsformen, med straffemiss på stillingen 11-0 til FIL.

– Jeg syntes jo litt synd på keeperen. Han hadde jo sluppet inn elleve mål da, humrer lyngsværingen.

Mens skjegget vokser vilt driver Løvland opptrening etter bruddet han fikk påvist i foten tidligere i vinter. Mot TUIL følte han seg i godt slag.

– Jeg kjenner ikke noe til bruddet, så det er ikke det det står på. Skal jeg spille 2.divisjon må jeg komme i bedre form, forteller han.

Derfor henter Løvland mest sannsynlig frem barberhøvelen i nær fremtid.

Nedsabling

– Det kan bli en stund til jeg spiller i 2.divisjon, så det kan bli stygt det her. Jeg får heller barbere meg, og prøve på nytt senere, avslutter FIL-spilleren med latter.

Løvland fikk en halvtime på banen søndag da et sterkt FIL-lag nedsablet et redusert TUIL-lag i årets siste Grand Cup-kamp. Ni A-spillere fikk spilletid, i tillegg stepped Joakim Einebakken Nilsen inn som lagleder.

Det begynner å se bra ut for FIL på skadefronten. I tilegg til Andreas Løvland, gjorde også Per Styve og Alexander Samuelsen comeback etter lengre skadeavbrekk. Sistnevnte markerte seg også med to scoringer.

(Folkebladet.no)