FINNSNES: FIL-spissen forsvant ut med skade helt på tampen av fredagens treningsøkt på Finnsnes.

Mandag forteller Andreassen at et mest sannsynlig utfall er operasjon.

– Vi må finne en løsning på det. Det er ikke vits å fortsette slik det er nå.

Det er de samme lyskeproblemene som har holdt Andreassen på sidelinja hele sesongen som igjen har blusset opp.

– Nå føler jeg at det må skje noe drastisk, men jeg skal få en redegjørelse i løpet av uka på hva jeg kan gjøre for å bli skadefri fortest mulig, sier senjaværingen.

Droppet operasjon

24-åringen skulle først opereres i vinter, men de planene ble lagt i skuffen. I stede fikk Andreassen skreddersydd et spesialtilpasset treningsopplegg.

– Når jeg ser tilbake på det nå så burde jeg kanskje vært operert i vinter, men jeg stoler på fagfolk og forholdt meg derfor til det som ble sagt, sier kraftspissen.

Hvor langt dette skadeavbrekket blir tør ikke Andreassen å spå.

– Det er ikke godt å si. Jeg vil selvfølgelig spille mest mulig, men førsteprioritet er å bli frisk. I verste fall er jeg ferdig for i år, men jeg håper selvfølgelig å få med meg noen kamper på høsten, sier Andreassen.

Helgens oppgjør mot TUIL har han allerede satt en tykk strek over.

Tyskland

Skulle det ende opp med operasjon må Andreassen til Tyskland og klinikken som har spesialisert seg på lyskeskadde fotballspillere. En slik operasjon krever normalt tre-fire ukers hvile i etterkant.

– Det går veldig fort egentlig, og tre-fire uker er i verste fall. Men vi får se hva det blir til. Jeg har kontinuerlig kontakt med Finnsnes, også skal fagfolk få avgjøre hva som må til, avslutter Andreassen.