TROMSØ: - Jeg var på besøk hos klubben i forrige uke. Jeg fikk et veldig godt inntrykk av det de holder på med. Solide trenere i Bjørn Johansen og Miika Koppinen, samt en ung og spennende spillergruppe, sier Grunnvoll til AN.

FIL-sjef Bjørn Johansen vil derimot ikke erklære overgangen fullført riktig enda.

- Vi er ikke ferdigforhandlet, men han gir uttrykk for at han vil komme til oss. Sportslig utvalg skal sitte seg ned sammen med han og bli enige om rammebetingelser, sier "Bummen" til Folkebladet.

Debut mot TUIL?

Grunnvoll får tilbud om proffkontrakt, og FIL må derfor vente til overgangsvinduet åpner i midten av juli før de kan fullføre overgangen. Han kan derfor ikke spille før tidligst i første kamp etter ferien, hjemme mot TUIL.

Det er Glenn Martin Andreassens skadehistorikk som har åpnet for en overgang til FIL.

- Glenn Martin har vært plaget siden i fjor sommer, og vi kjenner oss ikke helt trygg. Vi ønsker først og fremst å ikke være så sårbar som det vi har vært. Vi har vært veldig uheldig med skader nå på våren, men vi vet at det er på høsten det begynner å dra seg til med skader og suspensjoner, sier Johansen.

To spillere til

Om Grunnvoll signerer ser FIL-treneren seg fornøyd med alternativene han har på spissplass, men Johansen ønsker å styrke alle ledd i sommer.

- Vi prøver å følge med på 3.divisjon her oppe, men foreløpig har vi ikke funnet noen.  Vi skulle gjerne hatt inn både en og to spillere til.

- Er det fra Bodø og sørover dere må lete?

- Ja, det viser seg at vi må det, sier Johansen.

TILs midtstopper Jostein Gundersen har vært nevnt tidligere som et mulig lån, men FIL har ikke vært i dialog med TIL siden før sesongstart.

- Om det blir ny dialog med TIL får vi se på etter hvert, sier "Bummen".