FINNSNES/TROMSØ: Som Folkebladet meldte tirsdag var tidligere FIL-kaptein og midtstopper Mikael Olsen tilbake i trening med Finnsnes igjen.

Etter forrige sesong prioriterte Olsen fitness fremfor fotball. Men nå er det fotball som skal prioriteres. Olsen og FIL er nemlig om en avtale denne sesongen.

- Vi ble enige med han i går kveld, bekrefter FIL-trener Bjørn Johansen.

- Fin miks

For bare litt over en uke siden hadde Finnsnes bare én stopper i stallen. Med signeringen av Quint Jansen like før overgangsvinduet stengte, og Mikael Olsen tilbake i FIL-trøya, har Bjørn Johansen plutselig tre midtstoppere å velge blant. I tillegg til assistent-trener og back-up Miika Koppinen.

- Følelsen er meget bra. Det har løst seg på oppløpssiden, noe vi selvfølgelig er fornøyd med, sier Johansen.

Stallen teller nå 16 mann. Med suppleringer av flere juniorer på treninger og enkelte kamper sier Bjørn Johansen seg godt fornøyd med spiller-materialet han har til rådighet drøye halvannen uke før seriestart.

- Det er et fint antall. Vi sa tidligere at vi ville ha 16-18 mann, med en rulleringsordning der 3-4 av de beste juniorene kan både trene og være med på enkelte matcher. Den miksen er fin, sier "Bummen".

- Ekstremt bra

Tirsdag var Olsen med på sin andre trening med Finnsnes i år. Der ble FIL-sjefen imponert over det muskelbunten leverte.

- Om han bare spilte på overskudd vet jeg ikke, men han var ekstremt bra på trening i går. Vi spilte 4 mot 4 og han hang bra med både fysisk og ballmessig. Det var nesten så han ikke hadde vært borte fra fotballen. Men det var én trening, så vi får se.

- Er han aktuell til serieåpningen mot TUIL 18. april?

- Jeg skal ikke forskuttere noenting. Vi må få han i trening og vurdere fortløpende hvor han er fotballmessig. Er han god nok så er han selvfølgelig med. Men vi må bruke dagene fremover for å se hvor han er. I utgangspunktet tror jeg det kan komme for tidlig.