TROMSØ: Torsdag kveld spilte Finnsnes og Skjervøy en treningskamp over 3x20 minutter.

Og det var Finnsnes som viste 3.-divisjonslaget Skjervøy at det er forskjell på lagene. Til slutt stod det hele 6-0 på resultattavla i favør «Det grønne kystlokomotivet».

- Da vi fikk fart på beina og tempo i pasningsspillet fikk man virkelig se divisjonsforskjellen. En greit gjennomført kamp av oss, forteller FIL-sjef Bjørn Johansen til Folkebladet.

Seks målscorere

Grønntrøyene hadde også seks forskjellige målscorere. Målene ble scoret av Quint Jansen (prøvespiller), Marcus Sletten, Jonas Simonsen, Tom-Erik Bang Kristiansen, Tobias Schjetne og Tobias Kvalvik Henriksen.

- Det er positivt at mange melder seg på og viser seg frem, er tilbakemeldingen fra sjefen.

FIL hadde med seg prøvespiller Quint Jansen fra Nederland i torsdagens kamp, og "Bummen" ser ikke bort fra at han kan være sluttstreken på FILs stopperjakt.

- Han gjorde det såpass godt  at han blir med mot Alta. Han gjorde et godt førsteinntrykk og kan fort være den spilleren vi leter etter, mener Johansen.

- Strålende fyr

Det var Jansen selv som tok kontakt med FIL. Nederlenderen har bodd i Bodø siden i fjor sommer, snakker godt norsk og jobber for et nederlandsk selskap.

- Alt han trenger for å få gjort jobben sin er en datamaskin, så han er fleksibel. Det er en fordel hvis han skal flytte til Tromsø. Han er en strålende fyr som vi skal fortsette å sjekke opp, skryter "Bummen".

- At han bor i Bodø og har fanget opp at vi er på stopperjakt er også positivt for oss, avslutter FIL-trenere.