OSLO: Finnsnes tapte lørdag 3-1 for KFUM Oslo i en treningskamp lørdag. Til pause var resultatet 2-0 til vertene. Tobias Schjetne scoret FILs mål.

- Førsteinntrykket nå er at jeg er veldig fornøyd med det vi leverer. Vi møter et så godt KFUM-lag som de kan stille, sier "Bummen".

Han mener FIL var uheldige som lå under 2-0 til pause, men at laget reiste seg i løpet av andreomgang.

- Første halvdel av andreomgang kjører vi over dem og får en redusering. Vi både kunne og burde ha utlignet også. Men så får vi en kontring på slutten hvor de scorer. Resultater isolert sett er imidlertid ikke så viktig, sier FIL-treneren.

Vakkert FIL-mål

Tobias Schjetnes redusering var også av det vakre slaget.

- Det var en gjenvinning høyt i banen, hvor Tobias Henriksen, som var kommet inn pån høyrekanten, legger inn til Tobias Schjetne som scorer på hel volley med venstre. En nydelig scoring, mener Johansen.

FIL hadde også med seg to prøvespillere fra Litauen i lørdagens kamp, med fornavnene Rukas og Paulus. Førstnevnte startet på midtstopperplass, mens sistnevnte startet på venstrekanten.

- De gjør det bra. Det er vanskelig å komme inn på en helt ny måte, men det er mange plusser og noen minuser. Vi må ta tiden og gjøre en vurdering, men det er to gode fotballspillere. Det er det ingen tvil om.

Unggutt imponerte

Men det var en lokal Finnsnes-gutt som var én av de som imponerte "Bummen" mest.

- Morten Mathisen spiller andreomgang og er frisk, mens Tobias Henriksen kommer inn etter 60 minutter og er meget oppløftende, skryter "Bummen".

- Jeg fikk også en følelse av at mye av det vi gjorde i fjor sitter i ryggraden. Så det blir spennende å jobbe videre.

Kampen ble spilt ute på "Kåffa-banen" i Oslo.

- Det var 5-6 grader og litt fukt i gresset. Strålende forhold, forteller "Bummen".

Søndag spiller FIL ny treningskamp mot Hasle/Løren.

- Vi skal få brukt hele troppen, så det blir nok litt flere bytter, avslutter Johansen.