FINNSNES: Jenssen har vært an bauta i FIL-forsvaret denne sesongen og ble også kåret til årets spiller på Folkebladet-børsen.

Mandag kveld ble det klart at stopperen og FIL ble enige om en ny kontrakt.

– Vi ble enige om en avtale som begge parter kunne leve godt med. Jeg fikk kabalen til å gå opp rundt skole og privaten. Da var det ingen grunn til ikke å forlenge, sier Jenssen til Folkebladet.

– Tillitserklæring

Sportslig leder i FIL, Arne Pedersen, sier dette om kontraktsforlengelsen:

– Det er selvfølgelig viktig og en tillitserklæring at vi har fått en spiller som har fremstått ekstremt positivt gjennom inneværende sesong til å forlenge kontrakten med oss.

– Han har jo vært en ettertraktet mann av andre klubber og er en mann vi veldig gjerne vil ha med oss. Han er en ok fyr å ha med å gjøre både på og utenfor banen, og vi er kjempeglade for at vi har fått han med oss videre.

Pedersen vil ikke røpe hvor lang kontrakt Jenssen har skrevet under på. Det vil heller ikke hovedpersonen selv.

– Jeg er ikke interessert i å diskutere innhold i kontrakten. Men vi fikk det til å gå opp og ble enige. Da løste det seg til slutt.

– Alfa omega

Kapteinen denne sesongen mener det vil være alfa omega at klubben får forlenget kontraktene med de andre spillerne som også har vært på utgående kontrakter.

– Et av de store problemene til FIL de siste sesongene har vært kontinuiteten. Det er viktig å beholde spillere fra sesong til sesong. Hvis de forlenger er vi på god vei til å ha en god og slagkraftig spillergruppe, sier Jenssen.

– Vi er i fortløpende dialog med de spillerne som vi ikke har kontraktsfestet ennå, sier Arne Pedersen, som har forhåpninger om at spillerne vil forlenge med FIL i nær fremtid.

Anders Jenssen har troen på en spennende 2015-sesong.

– Hvis vi klarer å bygge videre på det vi såvidt startet opp i høstsesongen, kan det blir spennende i 2015.