FINNSNES: Sett bort fra langtidsskadde Lars Konrad Johnsen og Glenn-Martin Andreassen, kan Bjørn Johansen velge og vrake fra en skade- og karantenefri tropp foran årets siste seriekamp hjemme mot KFUM.

– For første gang på lenge er vi fulltallig. Det vil ikke si at vi er så mange, men alle er disponible, sier Johansen til Folkebladet.

Første gang på lenge

Folkebladet kan ikke huske sist «Bummen» kunne velge og vrake blant en fulltallig tropp.

– Det kan ikke jeg heller. Det har stort sett alltid vært karantener eller skader, så det er bare bra. Det er bestandig et privilegium å ha den muligheten å kunne velge spillere ut fra form og kampbilde. Og ikke minst ha muligheten til å forandre kampbildet. Det er først og fremst der det har vært litt tynt i høst, sier treneren.

Finnsnes er formlag nummer én i sin avdeling i 2.-divisjon, og står med imponerende 7-1-1 på de ni siste kampene. I de siste kampene har også de yngre spillerne i troppen, som Tobias Ludviksen og Mathias Bendiksen, fått verdifulle minutter i 2.-divisjon.

– Får de spilletid mot KFUM?

– Ja, det regner jeg med. Det kommer selvfølgelig an på hvordan kampbildet er. Jeg har ekstremt lyst til å vinne den siste kampen også, så det må være rom og klima for dem å komme innpå. Er muligheten der i morgen, vil de få sjansen.

Seiers-sult

Til tross for at laget sikret plassen for lenge siden, har Finnsnes bare fortsatt å ta nye trepoengere i høst.

– Vi har fortsatt å ta nye steg, og jeg synes det vi har vært flinkest på i år er den mentale innstillingen til kampene. Det er viktig at alle kjenner sulten etter å vinne.

Lørdag kveld er det bankett og fest i Finnsneshallen. Der er det varslet at det vil komme en egenkomponert sang fra noen av spillerne.

– Vi har hatt en turnering gående, der det tapende laget skal opptre på banketten, sier «Bummen».

– Det er mye å se frem til, og det blir en herlig dag.

Kampen kan du følge i vår direkte-oppdatering lørdag kl. 13