HARSTAD: Finnsnes passerte Harstad på tabellen etter lørdagens kamper i 2.-divisjon. Finnsnes slo Medkila 3-0 på bortebane, mens Harstad spilte 1-1 hjemme mot Lørenskog.

For Finnsnes startet det på best tenkelige vis. Drøye kvarteret var spilt da Andreas Løvland ladet kanonen, og skjøt en perle av et frispark i mål fra 25 meter. Dette var Løvlands første mål for sesongen.

Straffebom

Etter 34 minutters spill bommet FILs Jonas Simonsen på straffe. Det gjorde ikke noe, for like før lagene gikk til pause rettet han det opp igjen da han han headet et innlegg fra Alexander Samuelsen over Medkila-keeperen og i mål.

Samme Samuelsen fastsatte sluttresultatet til 0-3 da han etter 68 minutter var frempå med pannebrasken og headet ballen i mål.

Guttespiller debuterte

Dermed har Finnsnes passert Harstad på tabellen og ligger nå på 6. plass. Opp til Eidsvold på 5. plass er det to poeng, i det en serierunde gjenstår.

For Finnsnes debuterte også guttespiller Tobias Ludviksen i 2.-divisjon. Han fikk spille 13 minutter for spiss Jonas Simonsen. Junioren Mathias Bendiksen fikk sitt andre innhopp for sesongen da han fikk sju minutter for Alexander Samuelsen.