FINNSNES/TROMSØ: Bare to kamper gjenstår i årets sesong for formlaget Finnsnes, som har 6-1-1 på de siste åtte kampene.

Lørdag møter de jumbolaget og nedrykksklare Medkila i Harstad. Og motivasjonen for å prestere er i alle fall til stede.

– Vi har hatt gode treninger, vi ser bra ut og vil egentlig bare fortsette der vi har vært i hele høst. Vi ser oppover på tabellen og ser at det er to lag der som vi har mulighet til å hente inn. Vi ønsker å bli det beste nordnorske laget, sier spiss Jonas Simonsen.

– Er det der motivasjonen ligger?

– Uten tvil. Det er det ikke noe å si på. Når man har berget plassen blir det å finne andre måter å finne motivasjon på. Man må sette seg mål, og målet er å bli beste nordnorske lag, sier Simonsen, som innrømmer at det er litt prestisje å vise seg bedre enn naboklubben i sør.

– Vi er nyopprykket og Harstad har noen sesonger på oss. Uansett har vi lyst å vise at vi er bedre enn dem. Da er det bare tabellen som er gyldig grunnlag for å si det.

Simonsen har hittil i år scoret ti mål i serien. Kontrakten hans går ut etter sesongen. Så langt har han ikke fått noe tilbud om forlengelse.

– Jeg har ikke hørt noe mer enn at de uformelt sier at de vil ha meg med videre. Men jeg har ikke fått noe kontraktsforslag og er ikke i noen forhandlinger.