FINNSNES: Tre scoringer av Jonas Simonsen, og et hver av Dan-Roger Roland og Marcus Sletten sørget for at Finnsnes tok tre poeng - og klatret forbi Harstad på tabellen, som tapte 3-1 for Follo.

- Det er en solid seier. vi legger lista høyt og er veldig fornøyde med første omgang. Andre omgang blir fryktelig rotete. Vi bør evne å holde konsentrasjonen oppe lenger og da kunne det blitt flere mål. Men bevares, vi vinner 5-0, sier trener Bjørn Johansen etter kampslutt.

Rotete

Første omgang var meget solid av hjemmelaget, mens andre omgang ble veldig rotete fra begge lag. Omgangen ble også litt preget av tøft spill, noe som til slutt endte med at Drøbaks Ibrahima Konate fikk to gule, og dermed rødt kort, i løpet av få minutter halvveis i omgangen.

- Nok en gang er vi gode frem til de får det røde kortet. Det er tredje gangen vi er i den situasjonen, og fra da av klarer vi ikke å prege kampen, sier Dan-Roger Roland, som spilte første omgang som spiss, mens han ble flyttet ned som stopper i andre omgang etter at Tobias Arnøy måtte ut med en hofteskade.

- Vi vinner 5-0 og det er solid, men i banespillet har vi mye å gå på etter at de får det røde kortet. så vi har mye å trene på frem til vi møter Moss neste uke.

Ketchup-effekt

En som var utrolig glad etter kamp var Jonas Simonsen, som nå har fem mål på de to siste kampene.

- Bjørn sa til meg etter Vålerenga-kampen at når jeg scorer neste gang, kommer tidenes ketchup-effekt. Og den har nesten kommet nå, gliser Bardufoss-gutten.

(Folkebladet.no)