FINNSNES: Finnsnes IL har sendt ut en pressemelding hvor de skriver at Jan Tore Bakli skal inn som sportssjef i klubben.

- Jan Tore Bakli ansettes som sportssjef i hel stilling for barne- og ungdomsfotballen i FIL, heter det i pressemeldingen.

Han tiltrer stillingen fra 1. januar 2015.

- FIL Fotball har de siste årene vært veldig bevisst at neste trinn i klubbens sportslige satsing skulle tilgodeses barne- og ungdomsfotballen. Og når vi i sommer innledet dialog med Jan Tore var vi sikre på at vi hadde fått den rette mannen til denne satsingen.

I pressemeldingen kommer det frem at ansettelsen ikke skal føre til at verken medlemskontigent eller treningsavgift skal økes.

- Stillingen søkes finansiert gjennom omsøking av midler fra ulike fond og stipender, gjennom bidrag fra eksisterende og nye FIL-lauget-avtaler, samt gjennom egenfinansiering fra klubben, presiseres det i pressemeldingen.

Nye aktiviteter, som ikke inngår i det «tradisjonelle» trenings- og kamptilbudet klubben har gitt de seneste årene, vil dog få en liten deltakeravgift.

(Folkebladet.no)