OSLO: To mål på overtid gjorde at Finnsnes snudde fra 3-2 til 3-4 i kampen mot Vålerenga 2 mandag ettermiddag.

- Dette var særdeles deilig, utbryter trener Bjørn Johansen til dittoslo.no etter kampslutt.

Kampen startet på best tenkelige vis for Finnsnes da Vålerengas Simen Olafsen fikk direkte rødt kort kvarteret ut i 1. omgang etter å ha felt Jonas Simonsen som siste mann.

Kortvarig lykke

Tross en mann mer, var det Vålerenga 2 som tok ledelsen etter 41 minutter ved Markus Brændsrød.

Lykken var imidlertid kortvarig for hjemmelaget. Bare 56 sekunder senere utlignet Glenn-Martin Andreassen. Pauseresultatet var 1-1.

Etter hvilen tok Finnsnes ledelsen etter 59 minutter ved Dan-Roger Roland. En lang ball fra høyre endte opp hos Roland som ga FIL ledelsen.

Vålerenga 2 kom imidlertid sterkt tilbake. Først utlignet de etter 64 minutter ved Ivan Näsberg, før Markus Brændsrød på vakkert vis lobbet inn 3-2 etter 76 minutter.

To overtidsmål

På overtid dukket Roland opp igjen og kriget inn utligningen. Nok en gang etter en lang ball fra høyresiden.

Og nærmest på overtid av overtiden ble innbytter Eirik Nergård den store helten for FIL. Andreas Løvland sendte en presis ball gjennom til Nergård som løp rett fra Vålerenga 2-forsvaret og iskaldt satte inn seiersmålet bak Lars Hirschfeldt.

- Det var en veldig variabel kamp og det bølger litt for mye. Nok en gang blir vi stresset av at vi blir en mann mer, men vi skaper 16 målsjanser og vinner fortjent til slutt, oppsummerer Bjørn Johansen.

Finnsnes tar nå steget forbi Lørenskog på tabellen og tar tilbake 10. plassen med 21 poeng.