OSLO: Etter å ha ledet 2-1 til pause, tapte FIL til slutt i søndagens 2.-divisjonsoppgjør mot Skeid.

Skeid tok ledelsen etter elleve minutter ved Jens Braathen Rongved, før FIL utlignet fem minutter senere da Stig-Harald Wessel Haddal satte ballen i eget mål.

Mihkku Måsø snudde kampen for FIL etter 30 minutter da han på nydelig vis curlet ballen i nærmeste kryss på et frispark.

Etter hvilen var Skeid hakket vassere enn FIL og utlignet til 2-2 ved Stian Kristoffersen på et straffespark.

Avgjørelsen kom sju minutter før slutt da Jibril Bojang sendte avgårde et knallhardt skudd som gikk tverrligger og inn.

Finnsnes har fortsatt ni poeng ned til nedrykksplass, siden Mo tapte 1-4 hjemme for Kvik Halden søndag.