Da kampen omtrent var over ledet Finnsnes 3-1, og hjemmepublikumet ventet på at dommer Jarle Evertsen skulle blåse av. Da dukket TUILs Vegard Thue Hansen opp på bakerste stolpe og fikk satt ballen i mål. Dermed ble det 2x5 minutter ekstraomganger etter at den ordinære kretsfinalen endte 5-5.

Enda mer KM dramatikk

Og som publikum ikke hadde hatt nok dramatikk til da, fortsatte det hele med at TUIL gikk opp i 1-0 da Sebastian Høydahl i kamp med FIL-keeper Elias Nilsen fikk headet TUIL opp i ledelse. Men det hele var ikke over. Da sekunder av ekstraomgangene gjensto fikk Finnsnes frispark litt utenfor 16-meteren. Frisparket fra Lasse Bendiksen slo innom en TUIL-spiller før det slo i stanga og i mål.

TUIL klart best på straffe

Da måtte en lang kretsfinale avgjøres på straffe. Der bel det snart klart at TUIL var sikrere enn Finnsnes fra straffemerket, og vant her 4-1.

– Nå med en gang er nok mange av de unge spillerne litt skuffet, men når de får tenkt seg litt vil de nok skjønne at de var meget gode tapere i en finale med to gode lag. Det sa Yngvar Bendiksen som i trener Ard Sørensens fravær ledet Finnsnes i dette forrykende jevne KM-oppgjøret.

– Joda, det var kjempekjipt at vi ikke klarte å holde ledelsen 3-1 helt ut. Klart jeg var forbannet da jeg så ballen i nettet bare sekunder før full tid, sa FIL .keeper Elias Nilsen da TUIL-spillerne jublet over KM-seieren. Han spilte en stor kamp og holdt FIL inne i kampen med flere praktredninger.

VAR HØYT OPPE: Da Sivert Ludviksen ordnet 2-0 direkte fra corner var det ikke rart at jubelen var stor i FIL-leiren. Men det holdt desverre ikke kampen ut. Foto: Stein Wilhelmsen