Finnsnes er under et massivt press etter at Vålerenga 2 slo Grorud 2-0 lørdag. Det betyr at Finnsnes i øyeblikket er sju poeng bak VIF-rekruttene, og aller helst må ta tre poeng for å ha en mulighet til å overleve i 2. divisjon.

Asker kjemper med Alta og Raufoss om andreplassen i serien, som gir kvalik til 1. divisjon. Det er dermed to lag som er nødt til å vinne som møtes på Føyka stadion. Begge lag kan vise til god form - begge har fire seiere på de fem siste kampene.

Asker:

Andreas Vedeler - Aleksander Solli,  Stian Stray Molde (K),Karanveer Singh Grewal, Nicklas Raaholt, Even Bydal, KnutAhlander, Stian Solberg, Tomasz Sokolowski, Behajdin Celina, Marcus Johansen Mehnert. Benken: Noah Mattias Kaldahl-Miller, Demba Souleymane Traore, MadsEskedal Lyngen, Papa Moussa Diuom Sow, Hallvard Håskjold, Petter Svensson, Alagie Sanyang.

Finnsnes:

Fredrik Mjøen Bakkelund - Markus Helfjord Rolandsen, Christian Arnesen, Andreas Østeraas - MarcusChristian Sletten, Jonathan Matthew Barlow (K), Andreas Løvland, SimonLaugsand - Fredrik Lund, Vebjørn Valle Grunnvoll, Tom-ErikBang Kristiansen. Benken: Tor Inge Kristiansen, Joakim Amandus Nilsen, el Hadji SegaNgom, Tobias Schjetne.

Vi følger kampen direkte fra kl. 15.30 (Trykk her for å laste inn siden på nytt):

97. min: Kampen er over. Det ender 2-2 på Føyka stadion. Håpet lever fortsatt for Finnsnes, men de er nødt til å vinne sine to siste kamper mens de er avhengige av at Vålerenga 2 taper begge sine to siste kamper.

96. min: Dobbeltsjanse til Asker. Traore står helt alene på fem meter og får avsluttes, men ballen klareres. Asker legger inn på nytt og igjen går Traore avsluttes. Da står Østeraas på strek og redder.

94. min: Sokolowski kommer seg til en avslutning nesten fire minutter på overtid. Headingen går utenfor.

90. min: Lyngen sniker seg på bakerste og er plutselig helt alene med Bakkelund. Touchet til Lyngen er imidlertid for dårlig og Bakkelund får fingrene på ballen.

87. min: Asker fortsetter å pøse på fremover. Nære scoring gang på gang.

84. min: Sokolowski brenner til fra skrått hold. Bakkelund får fingertuppene på den.

83. min: MÅL! 2-2! Celina setter den sikkert.

82. min: Straffe til Asker! Hjemmelagets ving går overende innenfor 16-meteren etter en duell med Marcus Sletten.

80. min: Finnsnes pumper ballen vekk når de får den. Ti minutter igjen. Kan dette holde helt inn?

79. min: Bytte Finnsnes: Sega Ngom kommer inn for Vebjørn Grunnvoll.

77. min: Hele stadion tror innbytter Traore har utlignet, men Bakkelund redder på streken. Asker nærmer seg nå.

76. min: Bytte Asker: Demba Traore kommer inn for Stian Solberg.

74. min: Asker pumper baller inn i feltet, men Finnsnes-stopperne er alltid på plass og stanger ut igjen. Asker-spillerne begynner å bli frustrerte.

71. min: Hjemmelaget fortsetter å føre kampen, men Finnsnes forsvarer seg heroisk.

68. min: Bytte Finnsnes: Tobias Schjetne kommer inn for Simon Laugsand.

66. min: Bytte Asker: Mads Lyngen kommer inn for Karanveer Singh Grewal.

65. min: Asker presser voldsomt. Rolandsen klarerer til corner.

63. min: Gigamulighet for Asker. Raaholt og Celina kombinerer fint og plutselig kommer førstnevnte seg fri i 16-meteren. Avslutningen triller meteren til side for mål.

* Speaker melder at det er 420 tilskuere på plass på Føyka stadion.

59. min: Gult kort: Tomasz Sokolowski, Asker. For tøff i en duell med Andreas Østeraas.

56. min: For en mulighet for Finnsnes. Grunnvoll får med seg ballen mot 16-meteren, før han legger til venstre til en helt umarkert Fredrik Lund. Han avslutter imidlertid rett på keeper. Dårlig utnyttet av Lund.

55. min: Asker ruller opp på høyresiden. Raaholt slår farlig inn og det oppstår litt klabb og babb, men Finnsnes får til slutt ryddet opp.

52. min: Asker trykker til og har lagt et ordentlig press på Finnsnes, men sjansene har uteblitt sålangt.

49. min: Asker med skummelt innlegg, men Bakkelund får slått til hjørnespark.

46. min: Bytte Asker: Ut Marcus Mehnert. Inn kommer Papa Moussa Diuom Sow

46. min: Finnsnes sparker igang andre omgang.

45. min: Pause. Finnsnes leder 1-2 etter en forrykende omgang.

45. min: Aleksander Solli prøver seg på et skudd, men det er dagens svakeste tilslag og ballen triller rett i klypene til Bakkelund.

44. min: Frispark til Asker i farlig posisjon. Cirka 30 meter fra mål.

41. min: Finnsnes ligger dypt og har god kontroll. Asker får ikke til mye.

* Ifølge rapportene er det 20-30 Finnsnes-supportere på tribunen på Føyka stadion.

37. min: Kjempesjanse til Finnsnes. Andreas Løvland lader kanonen og moser til fra 25 meter. Ballen går bare centimeter til side for mål.

31. min: Både Mehnert og Løvland er på beina og fortsetter kampen.

30. min: Mehnert stempler Løvland med knottene i kneet og begge går ned for telling. Av en eller annen grunn får hjemmelaget frispark. FIL-spillerne omringer dommeren, men det hjelper lite. FIL-trener Bjørn Johansen er heller ikke imponert over dommerens valg.

27. min: Kjempesjanse til Asker. Asker slår inn på bakerst stolpe. Ballen heades inn igjen i feltet og en Asker-spiller får avsluttet. Fredrik Bakkelund er imidlertid på plass og redder mesterlig.

24. min: Andreas Løvland tusler av banen mens han gjør noen grimaser. Har vondt, men kommer inn igjen og fortsetter enn så lenge.

23. min: Så kommer sjansen til hjemmelaget. Trer seg fint mellom Arnesen og Rolandsen. Ballen legges ut til Mehnert, som fra 13 meter bredsider ballen like over mål.

22. min: Asker kontrer og er nære å komme seg til sjanse, men FIL-spillerne jobber iherdig hjemover og stopper Asker-overgangen.

20. min: Bra tempo de første 20 minuttene. Kampbildet er fortsatt slik at Asker har mye ball, mens Finnsnes forsøker seg på kontringer. Ingen store sjanser utover de tre scoringene vi har fått.

14. min: MÅL! 1-2! For en scoring. Andreas Løvland gjør en god jobb med å presse Asker til å gjøre feil, noe som gjør at Vebjørn Grunnvoll får ballen på 20 meter. Han banker til med venstreslegga og ballen suser i krysset. Finnsnes i ledelsen igjen.

12. min: Hjemmelaget fortsetter med mye ballbesittelse. Finnsnes presser høyt når muligheten byr seg.

8. min: MÅL! 1-1! Asker utligner umiddelbart. Raaholt slår et innlegg hardt fra siden, som treffer Stian Stray Molde som utligner.

5. min: MÅL! 0-1! Finnsnes presser høyt og Asker blir stresset. Sletten og Lund kombinerer på høyresiden før Lund slår et innlegg. Der kommer Jonathan Barlow flyvende og stanger FIL i ledelsen. For en pangstart for Finnsnes.

3. min: Asker har mye ball i starten, men kommer seg ikke gjennom FIL-forsvaret.

1. min: Kampen er igang. Asker tar avspark.