FIL hadde besøk av Follo til en real bunnkamp i ettermiddag.

FIL var best før pause, men stillingen halvveis var 0-0.

Etter pause var det jevnere og etter 63 minutter fikk også grønntrøyenes Marcus Sletten direkte rødt kort, for det dommer Haakon Magan mente var et spark etter en av Follo-spillerne.

Elleve minutter senere gikk også Follo opp i ledelsen 1-0 ved Christian Bwamy, etter at Jonathan Barlow mistet ballen på egen halvdel i forkant.

Med 0-1 tok FIL-trener Bjørn "Bummen" Johansen grep og satte innpå to spisser i Sega Ngom og Vebjørn Grunnvoll. Begge skulle bli sentrale i snuoperasjonen, og spesielt sistnevnte.

Etter 85 minutter mottok han ballen fra Sega på hjørnet av sekstenmeteren. Han tok noen steg nærmere og avsluttet flott i lengste hjøre. 1-1.

Tre minutter senere skaffet Sega corner for FIL. Den skrudde en annen innbytter, Fredrik Allertsen, rett inn på hodet til Vebjørn Grunnvoll på første stolpe. Grunnvoll raget klart høyest og stanget inn 2-1 og sitt andre for dagen.

Dette ble også sluttresultatet og FIL tok årets første hjemmeseier, og sin første seier i 2.divisjon siden 7.mai.