Lørdag møttes Finnsnes IL og Kjelsås til oppgjør i 2.divisjon, avdeling 1.

Med ni strake tap, var det et aggressivt hjemmelag som kom ut av starblokkene på Finnsnes Idrettspark.

Etter 19 minutter tok grønntrøyene ledelsen, når Jonathan Barlow plasserte ballen hardt og lavt i venstre hjørne.

Like etterpå fikk FIL-spiss Sega Ngom, det gule kortet etter en duell. Bare tre minutter senere gikk samme mann i bakken inne i Kjelsås sin sekstenmeter. Dommer mente Sega filmet og la seg, og ga han dermed sitt andre gule kort og dermed rødt. FIL måtte derfor spille tre fjerdeler av kampen med en mann mindre.

FIL holdt unna til pause og ledet 1-0. Andreomgangen skulle imidlertid ikke vare lenge før Oslo-laget fikk sin utligning. Etter 50 minutter satte bortelagets Walid Chafouk Idrissi inn 1-1.

Kjelsås hadde ballen mye resten av kampen og kom til gode sjanser, blant annet med to treff i stolpen. Men det ble ikke flere mål på Finnsnes og sluttresultatet ble 1-1.

Dermed tar FIL sitt første poeng siden 0-0 hjemme mot Skeid 14.mai og brøt dermed tapsrekken på ni strake tap.