Det var en fartsfylt kamp mellom Finnsnes og Nybergsund, der begge lag hadde flere sjanser til å score mål.

Sander Birkeland sendte Finnsnes i ledelsen på overtid i første omgang, og pauseresultatet var dermed 1-0.

Finnsnes så ut til å kontrollere inn tre svært viktige poeng på hjemmebane, men nok en gang slo hjemmespøkelset til for FIL.

For i det klokka bikket 90 minutter på Finnsnes Idrettspark utlignet Nybergsund ved Semming Graff Nygård. Og nesten fem minutter på overtid kontret bortelaget inn 1-2 ved Juan Alexander Garcia Alonso.

Det var det absolutt siste som skjedde denne sommerdagen mellom lagene og dermed tok Nybergsund et jafs vekk fra bunnstriden, mens Finnsnes nå ligger under streken ettersom Brumunddal vant lørdag.