Søndag ettermiddag møter FILs juniorer Ullensaker/Kisa i andre runde i G19-NM.

Finnsnes slo Harstad komfortabelt 6-1 i første runde, mens Ullensaker/Kisa slo Gjelleråsen med samme sifre, altså 6-1.

Ullensaker/Kisa starter slik:

Rodjis Taurins - Birkay Chamran, Oliver Vikan, Hevar Taymur, Mario el Gazi - Petter Blaker, Martin Søreide, Oliver Stenseth - Marcus Høgbakken, Fredrik Ullersmo, Eythor Bjørgolfsson

Finnsnes starter slik:

Marcus Otterstad - Tobias Ludviksen, Sander Arnesen, Ole Johan Hoel Heitmann, Jakob Berglund Jakobsen - Mikkel Konradsen Ceide, Jørgen Sæterbø Larsen, Eirik Gamst - Emil Konradsen Ceide, Sverre Skoglund, Elisha Mulumba

Kampstart klokken 17.00. Trykk her for å oppdatere.

100. min: Og det er det siste som skjer. Kampen er over. Finnsnes har slått Ullensaker/Kisa og er videre til tredje runde i cupen.

100. min: MÅL! 2-3! Finnsnes scorer! Kristian Hansen er mannen. Han vinner ballen høyt, dribler av et par mann og skyter fra kort hold i mål.

98. min: FIL er mer med i andre ekstraomgang. Har prøvd seg på noen gjennomspill, men de har gått i offside.

96. min: Andre ekstraomgang er igang.

95. min: Pause. Kisa har eid den første ekstraomgangen. Har vært småfarlig et par ganger.

93. min: Sverre Skoglund får gult og Kisa får et frispark på hjørnet av 16-meteren. Det slås inn og heades utenfor én meter fra krysset.

91. min: Vi er igang igjen med 2x5 minutter ekstraomganger.

90. min: Og der er det slutt. Nå gjør lagene seg klare for ekstraomganger.

90. min: FIL er nære å avgjøre. Emil Ceide herjer med backen og legger inn, men Skoglunds avslutning blir blokkert.

89. min: MÅL! 2-2! Finnsnes svarer umiddelbart. En corner havner på bakerste stolpe. Der står Sander Arnesen og setter inn utligningen. Stopperens andre scoring for dagen.

88. min: MÅL! 2-1! Så sitter den for Kisa. En angriper fosser ned langs kanten og legger inn foran mål. Først redder keeper mesterlig, men returen er en gul spiller på først og banker ballen i nettet.

84. min: Stor sjanse for Kisa. Et frispark svinges inn og heades over. FIL er passive og heldige.

81. min: Ny mulighet for Emil Ceide. Han kommer til avslutning fra 20 meter, men skuddet går rett på keeper.

79. min: Finnsnes er nære igjen. Emil Ceide er igjennom, men sklir i det han har rundet en av Kisas forsvarere.

75. min: Berntzen har satt Skoglund mer sentralt i banen og har fått mer tak på kampen.

69 min: Finnsnes er mer med nå. Først blir en avslutning fra Skoglund blokkert, før Emil Ceide er nære å få avsluttet alene med keeper.

67. min: Gedigen sjanse til Kisa. Et hjørnespark sklir gjennom hele feltet til en ensom Kisa-spiller, som bredsider ballen utenfor mål.

65. min: På ny får hjemmelaget en farlig avslutning. Denne gangen er FIL bedre i presset og får styrt avslutningen utenfor mål.

62. min: Hjemmelaget får avsluttet, men skuddet går to meter til side for mål.

61. min: Frank Berntzen er ivrig på sidelinja nå.

60. min: Finnsnes sliter med å holde lagdelene sammen, noe som gir mye rom for Kisa. Dette blir en ordentlig forsvarsjobb for de grønne.

53. min: Hjemmelaget setter ballen i mål, men dommer annullerer for offside.

50 min: Sverre Skoglund fyrer av fra 18 meter rett på keeper. Innbytter Hansen er på returen, men dommeren blåser av for offside.

46. min: FIL har gjort to bytter. Kristian Hansen og Mathias Asefa har kommet inn. Elisha Mulumba og Eirik Gamst har gått ut.

46. min: 2. omgang er igang.

45. min: Pause.

42. min: MÅL! 1-1! Keeper Otterstad slår et innlegg rett opp. Til slutt blir ballen pirket over streken.

37. min: Hjemmelaget er mer med i kampen. Strekk i Finnsnes som gir mer rom for hjemmelaget.

32. min: Finnsnes har hatt medvind i omgangen. Styrer kampen.

28. min: Finnsnes har vært klart best sålangt i første omgang.

22. min: Mål! 0-1! Finnsnes har tatt ledelsen på Jessheim stadion. Sander Arnesen var FILs målscorer.

1. min: Kampen er igang.

* På grunn av trafikkulykke og saktegående kø på E18 er vår Oslo-reporter noe forsinket til kampstart.