FIL Fotball inviterer nemlig til «Super-onsdag», der besøket av G16-landslagstrener avsluttes med en forhåpentligvis forrykende cupkamp mot storebror Tromsø.

Folkebladet sender cup-kampen direkte

– «Super-onsdag» er laget for å lage enda mer blest om Eat Move Sleep. Fotballforbundet har en gruppe med personer de sender rundt til de ulike 35 EMS-ambassadørene i landet. Vi har da vært så heldig å få Gunnar Halle nordover til oss, sier daglig leder i FIL Fotball, Ivar Holand.

Seminar for alle

Gunnar Halle er G16-landslagstrener. Kommende helg arrangerer FIL Fotball Eat Move Sleep Cup i Finnsnes idrettspark, og det er i forbindelse med barnefotballturneringen kommende helg at det er lagt opp til en «Super-onsdag» i forkant av turneringen.

– Han (Halle) skal først kjøre en trening med G15/16-laget vårt. Så får han en laksemiddag før han holder et foredrag hvor det er vektlagt med eat, move og sleep. Altså betydninger for prestasjoner og således resultater, sier Holand.

Alt vil foregå i Finnsnes idrettspark fra onsdag formiddag.

– Seminaret er åpent for absolutt alle, både spillere, trenere og foreldre i alle klubber. Vi håper på fullt hus på seminaret, så kan de gjerne se kamp mot TIL etterpå, oppfordrer Holand.

Færre lag

Eat Move Sleep Cup som arrangeres til helgen, har sålnagt langt færre lag påmeldt enn hva det var av lag som deltok i fjor.

I fjor deltok 96 lag på turneringen, mens det sålangt kun er påmeldt 63 lag.

– Det skyldes primært to ting. BOIF deltar med færre lag enn før, og som arrangørklubb har vi færre lag enn i fjor. Lagene som er påmeldt fra Varden og FIL, det antallet er lavere enn det FIL hadde i fjor.

– En del Varden-lag prioriterer å reise til Funn Cup i Narvik, forteller Holand.

Uansett vil turneringen gå over tre dager, ettersom A-laget skal ha en treningsøkt lørdag ettermiddag, og søndag spiller kamp hjemme mot Bærum.

KOMMER: Gunnar Halle kommer til Finnsnes på «Super-onsdag». Foto: Erlend Aas, NTB Scanpix Foto: Erlend Aas, NTB Scanpix