Finnsnes har fått en grei start på sesongen med to seire, en uavgjort og to tap. De ligger med det på sjuendeplass med sine sju poeng.

Follo på sin side har fått en litt tøffere start, med kun fire poeng på sine fem første kamper. Det gjør at de ligger plassen over nedrykkstreken før kampstart.

Finnsnes starter med følgende lag (3-5-2):

Fredrik Mjøen Bakkelund - Jonathan Matthew Barlow, Marcus Christian Sletten, Christian Arnesen - Joakim Amandus Nilsen, Andreas Løvland, Mathias Bendiksen, Tobias Schjetne, Tom-Erik Bang Kristiansen - Jonas Nikolaisen Simonsen, el Hadji Sega Ngom

Benken: Alexander Salamonsen Samuelsen, Markus Helfjord Rolandsen, Vebjørn Valle Grunnvoll, Sverre Skoglund, Truls Torblå

Follos startellever:

Knut André Søyland Skjærstein - Tobias Løken Asbjørnsen, Rune Gravdal, Simen Vedvik, Babatunde Michael Omoijuanfo, Tore Andre Sørås, Sivert Strangstad, Øystein Vestvatn, Imad Ouhadou, Henrik Udahl, Shåresh Ahmadi

Benken: Sander Østbye, Thomas Rømo Lillo, Julius Friberg Skaug, Willian Pozo-Venta, Ismail Saif Gul, Håvard Haugen Dalseth, Oskar Martinus Hansen

Trykk F5 for å oppdatere

Kampen oppdateres her:

90+4 min: SLUTT 2-1. Finnsnes taper sin tredje kamp for sesongen. Det var ikke mange centimeterne som skulle til for at Ngom utliknet like for slutt, men marginene var ikke på bortelagets side, og dermed blir ingen poeng med hjemover.

90+2 min: Så kommer en gigantisk sjanse for grønntrøyene! FIL flytter mange folk fremover, og Kristiansen legger fint inn i feltet. Der er Sega Ngom råsterk og knuser Follo-forsvaret i lufta. Han header ballen knallhardt stang ut. Der er Finnsnes uheldige!

90+2 min: Finnsnes greier ikke etablere noe press på Follo, og i stedet er det Follo som har ballen.

90. min: Det legges til fire minutter i det vi passerer 90 minutter på Ski Stadion.

87. min: Dalseth kommer inn for Ahmadi i sluttminuttene.

85. min: Sega Ngom setter ballen i mål og tror han har utliknet, men linjedommer avvinker for off-side. Avgjørelsen så korrekt ut.

81. min: Enorm sjansen til Follo! Torblå mister ballen til Follo-spissen som gjør at det kommer flere Follo-spillere mot Bakkelund. Heldigvis er Bakkelund god, samtidig som Follospilleren er egoistisk som ikke dytter ballen videre.m Der er Finnsnes heldige.

80. min: Finnsnes gjør sitt siste spillebytte. Midtstopper Arnesen blir erstattet av Skoglund som går inn på topp. Trener Johansen ofrer mye bakover for å få inn utlikningsmålet nå.

78. min: Finnsnes har etablert et press på Follo inne i deres halvdel. Samtlige Follo-spillere på egen banehalvdel nesten hele tiden.

76. min: En Follospiller blir liggende etter en duell med Løvland og det blir stopp i spillet et par minutter. Han kommer seg til slutt på beina.

73. min: 2-1! Nok et frispark til FIL, og denne gangen er det Grunnvoll som fyrer løs. Keeper får så vidt fingertuppene på skuddet, som gjør at ballen går i stanga og ut i returrommet. Der er Sletten våken og reduserer for bortelaget!

71. min: Frispark til Finnsnes på venstresiden og det flyttes mange spillere opp. Dessverre slår Kristiansen ballen langt over mål.

70. min: Lillo erstatter Strangstad på Follo. Et defensivt bytte fra hjemmelaget.

68. min: FIL har kommet til mange innleggsmuligheter, men alt for mange har vært av dårlig kvalitet fra spesielt Kristiansen og Nilsen. Finnsnes har naturlig nok hatt ballen mest de siste minuttene, uten at det har ført til de helt store mulighetene.

65. min: Finnsnes har gjort to bytter. Bendiksen og Nilsen har blitt erstattet av Grunnvoll og Torblå.

63. min: Schjetne skaffer FIL frispark på 20 meter. Kapteinen tar det frisparket selv, men rett i muren. Dårlig utnyttet frispark i god posisjon.

61. min: Finnsnes kommer seg nok en gang rundt på høyresiden, denne gangen er det Løvland som spilles fri. Han leter etter muligheter inne i boksen, men der er det lite bevegelser, og han forsøker å dytte ballen videre til Nilsen. Det ender med at Follo får klarert.

59. min: Bendiksen ruller rundt til Einebakken Nilsen som legger inn mot Simonsen. FIL-spissen får gå alene opp, men misser på headingen og ballen går rett i været. God sjanse for Finnsnes.

57. min: Simonsen blir spilt gjennom på høyresiden, og leter etter Ngom inne i feltet. Innlegget blir får dårlig, og keeper plukker enkelt.

53. min: 2-0! Hjemmelaget dobler ledelsen! Et langt oppspill mot Follos store spiss, som tar ned ballen enkelt og plasserer ballen i lengste hjørne. Tøff start på den andre omgangen for grønntrøyene.

50. min: Rolig åpning etter hvilen.

46. min: 2. omgang er i gang!

45. min: Pause på stillingen 1-0 til Follo!

44. min: Frispark til Finnsnes fra omtrent 30 meter. Schjetne velger å skyte. Forsøket er hardt og godt plassert, men keeper har likevel god kontroll.

42. min: Pasningsspillet til Finnsnes har ikke fungert så langt i denne kampen, med mye balltap og dårlige klareringer. Kan virke som underlaget spiller de et lite puss.

39. min: Løvland skaffer FIL frispark høyt i banen, og det taes hurtig. Nilsen kommer i god innleggsposisjon med mange FIL-spillere i boksen. Dessverre for bortelaget legger høyrebacken innlegget høyt over Follo-buret. Oppgitte Finnsnes-spillere er ikke fornøyd med sløsingen.

36. min: 1-0! Follo får frispark høyt på høyresiden. Det slås hardt og godt inn mot bakerste stolpe, og ballen går rett i mål uten at noen rører ballen. Ikke helt ufortjent.

34. min: Innlegg på bakerste mot Ngom og Nilsen. Førstnevnte forsøker seg på et brassespark, i mens Nilsen lader slegga. Det ender med at de kløner det til for hverandre, og Follo får kontroll.

31. min: Nok en corner til hjemmelaget. Finnsnes får aldri klarert, og Follo får skutt fra 17 meter. Knallhardt, men midt på Bakkelund som får bokset ballen ut.

26. min: Follo får hjørnespark, som Bakkelund forsøker å holde. Sisteskansen mister ballen, men heldigvis for grønntrøyene er Løvland der og får klarert.

22. min: Einebakken Nilsen lurer forsvaret med et tidlig innlegg. Simonsen får headet alene på bakerste stolpe, men Simonsen ble også lurt av Nilsen og blir avvinket for off-side.

19. min: Finnsnes får frispark midt på Follos banehalvdel, men innlegget fra Schjetne er alt for dårlig og Follo klarerer enkelt.

17. min: Plutselig er to Follospillere alene med Bakkelund etter et gjennomspill og ballen settes i mål, men et sent flagg fra assistentdommer annullerer målet for off-side.

14. min: Sletten og Kristiansen mister ballen på egen venstreside, og Follospissen kommer seg til avslutning. Bakkelund redder ut i farlig sone, men heldigvis for Finnsnes er det ingen Follo-spillere i boksen.

12. min: Follo kommer seg fremover på venstresiden, og får lagt inn 45 grader. Avslutningen er god, men Bakkelund gjør en god inngripen og får dyttet ballen utenfor.

10. min: Mulighet for Finnsnes! Sega snapper opp en feilpasning og slår Simonsen fint gjennom. Spissen blir stresset av Follo-forsvaret og skyter fra 16-meter, men avslutningen blir for svak og keeper redder enkelt.

4. min: Ingen av lagene har evnet å skape noe de første minuttene. Stillingskrig for øyeblikket.

3. min: Det er strålende forhold i Ski med sol og skyfri himmel. Kampen spilles forøvrig på naturgress, noe Follo er alene om å gjøre i avdelingen.

1. min: Kampen er i gang!